Ontdek ons assortiment aan hi-tech behandelunits

Wij leveren hoogwaardige behandelunits binnen ieder budget. Of u nu op zoek bent naar een basic en functioneel behandelconcept voor orthodontie, een uitgebreid en uiterst compleet behandelconcept voor algemene tandheelkunde of zelfs een complete stand alone behandelunit. Wij hebben de kennis in huis om u optimaal te adviseren voor uw specifieke praktijkvoering.

Zaken als betrouwbaarheid, functionaliteit, ergonomie, flexibiliteit en uitstraling spelen een belangrijke rol bij de keuze van de perfecte behandelunit. Onze specialisten adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden, van conventioneel behandelconcept tot elegant plafondconcept en van een complete stand alone behandelunit tot een degelijk orthoconcept.

Maak uw keuze

Welk merk?

Wat voor uitvoering?

Welke Prijsklasse?

Behandelunits filteren

De perfecte behandelunit in elke tandheelkundige praktijk

Een hi-tech behandelunit vormt het kloppende hart van elke tandheelkundige praktijk. Met onze behandelunits kunt u uw praktijk naar een hoger niveau tillen, de patiëntenzorg verbeteren en een duurzame investering doen in de toekomst van uw tandheelkundige praktijk. Bij ons kunt u rekenen op behandelunits die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende professionals. Onze behandelunits zijn zorgvuldig ontworpen en uitgerust met de nieuwste technologieën om een optimale patiëntenzorg te garanderen.

Een tandartsunit of ortho unit kopen van topkwaliteit

Bij E Dental vindt u een divers assortiment aan hi-tech behandelunits die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu een nieuwe tandartspraktijk gaat starten of uw huidige behandelunits wilt upgraden, bij E Dental vinden we samen met u de ideale tandartsunit of ortho unit die uw praktijk naar een hoger niveau tilt. Wij geloven dat investeren in kwaliteit zich vertaalt naar tevreden patiënten en een succesvolle, toekomstbestendige orthopraktijk, tandartspraktijk of praktijk voor mondhygiëne. Wij hebben de oplossing binnen handbereik.