Ontdek ons assortiment aan hi-tech behandelunits

Wij leveren hoogwaardige behandelunits binnen ieder budget. Of u nu op zoek bent naar een basic en functioneel behandelconcept voor orthodontie, een uitgebreid en uiterst compleet behandelconcept voor algemene tandheelkunde of zelfs een complete stand alone behandelunit. Wij hebben de kennis in huis om u optimaal te adviseren voor uw specifieke praktijkvoering.

Zaken als betrouwbaarheid, functionaliteit, ergonomie, flexibiliteit en uitstraling spelen een belangrijke rol bij de keuze van de perfecte behandelunit. Onze specialisten adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden, van conventioneel behandelconcept tot elegant plafondconcept en van een complete stand alone behandelunit tot een degelijk orthoconcept.

Maak uw keuze

Welk merk?

Wat voor uitvoering?

Welke Prijsklasse?

Behandelunits filteren

De perfecte behandelunit voor elke tandheelkundige praktijk.

Een hi-tech behandelunit vormt het kloppende hart van elke tandheelkundige praktijk. Met onze behandelunits kunt u uw praktijk naar een hoger niveau tillen, de patiëntenzorg verbeteren en een duurzame investering doen in de toekomst van uw tandheelkundige praktijk. Bij ons kunt u rekenen op behandelunits die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende professionals. Onze behandelunits zijn zorgvuldig ontworpen en uitgerust met de nieuwste technologieën om een optimale patiëntenzorg te garanderen.

Een tandartsunit of ortho unit kopen van goede kwaliteit.

Bij E Dental vindt u een divers assortiment aan hi-tech behandelunits die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu een nieuwe tandartspraktijk gaat starten of uw huidige behandelunits wilt upgraden, bij E Dental vinden we samen met u de ideale tandartsunit of ortho unit die uw praktijk naar een hoger niveau tilt. Wij geloven dat investeren in kwaliteit zich vertaalt naar tevreden patiënten en een succesvolle, toekomstbestendige orthopraktijk, tandartspraktijk of praktijk voor mondhygiëne. Wij hebben de oplossing binnen handbereik.

Frequently Asked Questions

Wat zijn de belangrijkste innovatieve kenmerken van de aangeboden behandelunits?

expand_more
Bij E Dental streven we ernaar om hoogwaardige behandelunits te leveren die zijn ontworpen met het oog op ergonomie, geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Onze behandelunits zijn aanpasbaar voor verschillende tandheelkundige behandelingen en perfect geïntegreerd met diagnostische uw apparatuur. Bovendien bieden we opties voor maatwerk om aan de specifieke behoeften van uw praktijk te voldoen. We houden onze kennis betreft innovaties up-to-date en passen deze toe wanneer wij vinden dat deze geschikt is.

Hoe dragen deze units bij aan efficiëntie en comfort in de tandartspraktijk?

expand_more
De behandelunits van E Dental dragen bij aan efficiëntie en comfort in de tandartspraktijk door hun ergonomisch ontwerp, wat zorgt voor comfort voor zowel de patiënt als de tandarts. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie die behandelingen sneller en nauwkeuriger maakt en dit verhoogt de productiviteit in uw praktijk. Daarnaast zijn de units aanpasbaar aan uw persoonlijke wens en situatie, wat zorgt voor een soepelere workflow en minder fysieke belasting voor de behandelaar.

Wat zijn de onderhouds- en serviceopties voor de aangekochte behandelunits?

expand_more
Bij E Dental, in samenwerking met onze dochteronderneming E Build, bieden we een volledige service aan voor de onderhouds- en serviceopties van uw aangekochte behandelunits. Onze diensten strekken zich uit van de levering tot de complete inrichting en installatie van uw tandheelkundige praktijk. Wij zorgen niet alleen voor de installatie van uw apparatuur, maar bieden ook mogelijkheden voor de totale (ver)bouw en inrichting van uw praktijk. Wij zorgen ervoor dat uw behandelunits altijd optimaal functioneren. Mocht u onverhoopt toch met storingen te maken krijgen zullen we er alles aan doen om deze zo snel mogelijk te verhelpen.