Onze technische dienst: staat voor u klaar!

Als tandarts werkt u dagelijks met complexe apparatuur en het is uiteraard van essentieel belang dat deze apparatuur probleemloos blijft functioneren.

Ons online Service Portaal

Wanneer u onverhoopt een storing aan uw apparatuur hebt wilt u natuurlijk zo snel mogelijk worden geholpen.

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn hebben wij een handig service portaal waar u 24/7 uw melding kunt plaatsen. Zodra onze technische dienst de gelegenheid heeft kunnen ze uw melding direct verwerken.

Via onderstaande button komt u direct in ons portaal!

Service Portaal

Het belang van regelmatig onderhoud!


Bedrijfszekerheid en patiëntveiligheid zijn de belangrijkste redenen om uw apparatuur in goede conditie te houden. Daarnaast voorkomt preventief onderhoud niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage aan uw kostbare apparatuur.

Onze 9 monteurs zijn volledig gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van elektronica, mechanica en installatie techniek. Onze gespecialiseerde diagnostiek monteurs weten bovendien alles van het juist kalibreren van uw röntgen apparatuur en helpen u met ICT storingen. Behalve het verhelpen van storingen kunnen onze monteurs u adviseren over wat u kunt doen om onnodige slijtage en storingen te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

 

Regelmatig onderhoud wordt door ons beloond


Laat u uw apparatuur regelmatig (jaarlijks) preventief onderhouden dat biedt niet alleen meer bedrijfszekerheid maar dit wordt ook op andere manieren beloond.

  • Prioriteit bij praktijkbrede storingen aan compressor of afzuigmotoren
  • Voorrang bij storingsmeldingen
  • Lagere tarieven voor arbeid en voorrijkosten
  • Leen- of huurapparatuur in geval reparatie niet direct mogelijk is (in overleg)

Neem contact met ons op

Onze tarieven per 22-03-2022

  Normaal tarief   Vaste klanten*
 Voorrijkosten   € 132,00   € 112,86
 Arbeid TD/ uur   € 132,00   € 112,86

 

* Een vaste klant is een klant die alle door ons geleverde behandelunits, afzuigmotoren en compressoren jaarlijks laat onderhouden. Een klant kan tot 12 maanden na het PM aanspraak maken op de korting.

Periodiek onderhoud aan behandelunits en praktijkinstallaties:

Door het dagelijks gebruik van uw apparatuur treedt slijtage en vervuiling op. Het is dan ook belangrijk om uw apparatuur minimaal 1 keer per jaar goed te laten nakijken, te reinigen en kwetsbare onderdelen preventief te laten vervangen.

Zo’n onderhoudsbeurt kost ongeveer 2 a 3 uur per unit en dan kan hij er weer een jaar tegen aan. Is uw apparatuur nog niet zo oud, dan is periodiek onderhoud zelfs verplicht om de garantie niet te laten verlopen.

Wij werken niet met onderhoudscontracten omdat wij geloven dat iedere klant vrij moet zijn in de keuzes die hij maakt. Daarnaast zien we grote verschillen in de manier waarop er met de apparatuur wordt omgegaan. Bent u zorgvuldig geweest en is de unit het hele jaar goed gereinigd, dan zijn we sneller klaar en bent u uiteindelijk goedkoper uit.

Wel zullen wij jaarlijks contact met u opnemen om te kijken of we het onderhoud weer in kunnen plannen. Aan u de keuze om hier wel of geen gebruik van te maken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via 088 6060820 om een onderhoudsbeurt te plannen.

Mocht er binnen 2 weken na de onderhoudsbeurt een probleem optreden wat duidelijk gerelateerd is aan het onderhoud, dan lossen we dat natuurlijk gratis voor u op.