Een goede behandeling begint met goede diagnostiek

Wij leveren uitsluitend zeer hoogwaardige digitale röntgen oplossingen van topmerken zoals Morita, Acteon en 3 Disc. Onze gespecialiseerde technici installeren uw apparatuur en zorgen ook voor een perfecte integratie. Daarnaast verzorgen wij alles rondom uw KEW dossier.

Een up-to-date assortiment aan diagnostische apparatuur!

Hieronder ziet u een greep uit alle diagnostische apparatuur die wij momenteel in ons standaard assortiment hebben opgenomen. Wij volgen uiteraard de technologische ontwikkelingen op de voet en zijn daardoor volledig op de hoogte van de laatste nieuwtjes, updates en nieuwe apparatuur.

Ook krijgen wij van onze leveranciers op voorhand de kennis wanneer een apparaat  een upgrade, aanpassing of software update heeft gekregen. Deze kennis delen we graag met u en hierdoor profiteert u als klant van E Dental van altijd up-to-date apparatuur.

Onze 4 toppers van het gerenommeerde Japanse merk Morita:

Morita Cone-Beam CT apparatuur: Diagnostiek met Japanse precisie en betrouwbaarheid.

I-Dixel 3D beeldbewerkingssoftware

Alle Morita CBCT apparaten worden geleverd met I-Dixel beeldbewerkingssoftware.

Dit pakket biedt een ruim scala aan features zoals eenvoudige implantaatplanning, 3D Rendering, nerve tracking t.b.v mandibula, slicing en nog veel meer. i-Dixel maakt een levendige weergave mogelijk.

Diagnose, behandelplannen en de gehele behandelprocedure kunnen eenvoudig en duidelijk zichtbaar op de monitor worden weergegeven.

Windows, Mac en zelfs Android
I-Dixel werkt besturingssysteem onafhankelijk, simpel dat een webbrowser als Chrome kan worden gebruikt. Dit elimineert ook de noodzaak om te investeren in zware en dure computers om CBCT beelden te kunnen bekijken en bewerken.

One Volume Viewer
Exporteren met de gratis viewer maakt het gemakkelijk om beelden buiten uw praktijk te bekijken of te delen met verwijzers.

Intuïtief
I-Dixel software is gemakkelijk te begrijpen en wordt alom geprezen om de korte leercurve en overzichtelijke layout. Daarnaast integreert I-Dixel gemakkelijk binnen het PACS in het ziekenhuis.

DICOM export
I-Dixel is volledig DICOM compatible en exporteert simpel datasets naar andere programma’s.

Implantaat planning
Met de geïntegreerde implantaat planningsmodule maakt u snel, overzichtelijk en accuraat uw behandelplan t.b.v. implantologie.

ExoCad integratie
Het Exoplan programma van ExcoCAD is naadloos aangesloten en heeft dezelfde look-and-feel als I-Dixel gekregen. Met de Guide-creator ontwerpt u zelfs de boormal in een handomdraai.

Alom geprezen om de overzichtelijke layout!

We bieden en ondersteunen ook 3D (CAD CAM) tandheelkunde met het Heron IOS-systeem

Meer informatie

Satelec X-Mind DC intra-oraal röntgensysteem

De X-Mind DC: onze bestseller!

Gewoon een goede en betrouwbare intraorale röntenbuis. Eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar in verschillende lengtes zodat de positionering altijd optimaal is.

Een absolute allrounder die door de jarenlange ervaring van Saletec volledig is doorontwikkeld en op alle punten volledig is geoptimaliseerd. De hoge filtratie (2 mm Al bij 70 kV) en lage verstrooiing (<0,25 mGy/h op 1 m van het focuspunt) zorgen voor een maximale bescherming van arts en assistenten.

Satelec X-Mind DC intra-oraal röntgensysteem

De X-Mind Unity van Satelec is de jongste generatie intraorale röntenbuis.

Super strak vormgegeven en voorzien van een ergonomische greep die de positionering nog eenvoudiger maakt. Daarbij is de Unity optioneel uit te rusten met een geïntegreerde röntgensensor.