Een nieuw 2D of 3D röntgenapparaat kopen begint met een goed advies

Wij leveren uitsluitend zeer hoogwaardige digitale diagnostische apparatuur van topmerken zoals Morita, Acteon, 3 Disc en MEDIT. Onze gespecialiseerde technici adviseren welk röntgenapparaat voor u de beste keuze is, installeren uw röntgenapparatuur en zorgen ook voor een perfecte integratie. Daarnaast verzorgen wij alles rondom uw KEW dossier.

Hieronder ziet u een greep uit alle röntgenbuizen, CBCT apparaten, sensoren, Intra Orale scanners en fosforscanners die wij momenteel in ons standaard assortiment hebben opgenomen. Wij volgen uiteraard de technologische ontwikkelingen op de voet en zijn daardoor volledig op de hoogte van de laatste nieuwtjes, updates en nieuwe apparatuur.

Ook krijgen wij van onze leveranciers op voorhand de kennis wanneer een apparaat een upgrade, aanpassing of software-update heeft gekregen. Deze kennis delen we graag met u en hierdoor profiteert u als klant van E Dental van altijd up-to-date apparatuur.

Een up-to-date röntgenapparaat in elke tandartspraktijk

Een up-to-date 2D of 3D röntgenapparaat (buis of Cone-Beam) vormt een essentieel onderdeel voor elke moderne tandheelkundige praktijk en is van onschatbare waarde voor zowel tandartsen als patiënten. Met de geavanceerde technologieën kunnen tandartsen nauwkeurige röntgenbeelden maken, waardoor ze een grondige diagnose kunnen stellen en passende behandelplannen kunnen opstellen. Dit leidt niet alleen tot efficiëntere en effectievere zorg, maar ook tot verbeterde behandelresultaten en patiëntervaringen. Bovendien biedt een geavanceerd röntgenapparaat meer mogelijkheden voor digitale archivering, het delen van informatie en samenwerking met andere zorgverleners. Investeren in een goed 2D of 3D röntgenapparaat bevordert dus absoluut hoogwaardige zorg op maat.

Een 2D of 3D röntgenapparaat kopen van topkwaliteit zoals o.a. Cone-Beam CT scans

Bij E Dental kunt u alleen röntgenapparatuur van topkwaliteit kopen, waarmee u verzekerd bent van hoogwaardige diagnostische apparatuur voor uw tandheelkundige praktijk. Onze gespecialiseerde technici zorgen voor een vlekkeloze installatie en integratie van uw CBCT apparaat, röntgenbuis of Intra Orale scanner in uw praktijk. Zo kunt u vertrouwen op de meest geavanceerde technologieën, zoals onder andere Cone-Beam CT scans, om accurate diagnoses te stellen en hiermee uiteindelijk de beste zorg aan uw patiënten bieden.