Snel en voordelig digitale beelden van hoge kwaliteit

De FireCR is het product van een toonaangevende ontwikkelaar van beeldvormingsproducten voor de medische, tandheelkundige en veterinaire markt. Het bedrijf creëert kwalitatief hoogwaardige en compacte apparaten tegen een betaalbare prijs. De FireCR Dental Reader maakt eenvoudig, snel en voordelig digitale beelden van hoge kwaliteit en is de perfecte oplossing voor elke tandartspraktijk van groot tot klein.

Een elegant design gecombineerd met een geweldig gebruiksgemak.

De FireCR Dental Reader combineert een elegant design met een krachtig en gebruiksvriendelijk systeem dat continu perfecte resultaten levert. De automatische magnetische invoer van de FireCR Dental Reader zorgt voor een ultiem gebruiksgemak: één druk op de lade en u kunt aan de slag.

Veelzijdig
De FireCR maakt gebruik van een uitgebreide set herbruikbare beeldplaatjes die eenvoudiger en sneller te plaatsen zijn dan intra-orale digitale sensoren. Bovendien is er een groot beeldplaatje in maat 4c beschikbaar, zodat u het complexe en inefficiënte proces van beelden samenvoegen (bijv. van twee plaatjes in maat 3) wordt bespaard.

Uniek LCD-kleurentouchscreen
De FireCR Dental Reader is uitgerust met een touchscreen en een super eenvoudige gebruikersinterface. Hierdoor is de bediening van het apparaat kinderspel.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle diagnostische apparatuur.

De voordelen op een rijtje:

Intuïtief LCD Touch Screen bediening
Zowel USB als Netwerkaansluiting
Supersnelle verwerkingstijd
Geschikt voor size 0, 1, 2, 3 en 4

Stijlvolle en tijdloze vormgeving
Gemakkelijke integratie
Supersnelle verwerkingstijd 4,1 seconden
Extreem gebruiksvriendelijk