Ontdek ons ruime assortiment aan meubilair voor uw praktijkinrichting

Meubilair bepaalt in hoge mate de uitstraling van uw praktijkinrichting. Wij bieden verschillende oplossingen, van robuuste metalen meubels tot hoogwaardig maatwerk uit eigen meubelmakerij. Van tandarts meubels, ortho meubels, meubels voor mondhygiëne praktijken en praktijken voor implantologie tot complete dentale klinieken. Ook leveren we slimme en doordachte sterilisatie ruimtes en meubelen voor uw balie- en ontvangstruimte. Kortom: meubelen voor uw totale praktijkinrichting.

Qline metal: flexibel, degelijk en stoer

De bijzondere functionaliteit en het gebruiksgemak maken de metalen behandelmodules van Qline hét ideale modulaire meubel voor de tandheelkundige praktijk.

Ontdek de Qline Metal collectie

De Qline Egger: vrijstaand, aan de muur of tegen de wand te plaatsen.

Door haar strakke en moderne vormgeving geven de Egger dentale behandelmeubels aan iedere praktijk een heldere uitstraling.

Ontdek de Qline Egger

De Qline Leka: praktisch in gebruik, sereen in vorm.

De Qline Leka is een strak en minimalistisch behandelmeubel met gevoel voor stijl. Dit stoere meubel biedt u een ruime keuze in indelingen, lade inzetten en kleurgebruik.

Ontdek de Qline Leka

De Qline Skarpa: een behandelmeubel met een fris en eigentijds design.

In de Skarpa zijn materiaalgebruik en vormgeving van onder- en bovenkasten identiek, dit geeft rust en een mooie samenhang voor uw dentale praktijk.

Ontdek de Qline Skarpa

Hygiënemeubels voor consumables en dispensers

Onze losse hygiënemeubels zijn vervaardigd uit hoogwaardig gelamineerd plaatwerk en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook stijlvolle metalen hygiënemeubels in ons assortiment.

Vraag nu de brochure aan

De Qline opties: perfect geïntegreerd

De basiselementen van de Qline behandelmeubels zijn uit te breiden met diverse opties. Zo is er een keur aan verschillende inlays, is er een ruime keuze aan werkbladen en kunnen er verschillende kranen worden geplaatst.

Klik hier voor het overzicht

Wilt u meer informatie over onze meubelcollectie voor uw tandartspraktijk of mondhygiënepraktijk?