Ontdek ons ruime assortiment aan meubilair

Meubilair bepaalt in hoge mate de uitstraling van uw praktijk. Wij bieden verschillende oplossingen, van robuuste metalen meubels tot hoogwaardig maatwerk uit eigen meubelmakerij.

Qline metal: flexibel, degelijk en stoer

De bijzondere functionaliteit en het gebruiksgemak maken de metalen behandelmodules van Qline hét ideale modulaire meubel voor de tandheelkundige praktijk.

Ontdek de Qline Metal collectie

De Qline Egger: vrijstaand, aan de muur of tegen de wand te plaatsen.

Door haar strakke en moderne vormgeving geven de Egger behandelmeubels aan iedere praktijk een heldere uitstraling.

Ontdek de Qline Egger

De Qline Leka: praktisch in gebruik, sereen in vorm.

De Qline Leka is een strak en minimalistisch behandelmeubel met gevoel voor stijl. Dit stoere meubel biedt u een ruime keuze in indelingen, lade inzetten en kleurgebruik.

Ontdek de Qline Leka

De Qline Skarpa: een behandelmeubel met een fris en eigentijds design.

In de Skarpa zijn materiaalgebruik en vormgeving van onder- en bovenkasten identiek, dit geeft rust en een mooie samenhang.

Ontdek de Qline Skarpa

Hygienemeubelen voor consumables en dispensers

Onze losse hygiënemeubelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig gelamineerd plaatwerk en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daarnaast hebben we ook een stijlvol metalen hygiënemeubel in ons assortiment.

Vraag nu de brochure aan

De Qline opties: perfect geïntegreerd

De basiselementen van de Qline behandelmeubelen zijn uit te breiden met diverse opties. Zo is er een keur aan verschillende inlays, is er een ruime keuze aan werkbladen en kunnen er verschillende kranen worden geplaatst.

Klik hier voor het overzicht