Ontdek maximale vrijheid door te werken met een Stand-Alone unit

Niet hakken en breken, slechts één stopcontact is voor Stand-Alone werken voldoende!

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar u ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft meerdere oplossingen in het assortiment wanneer het gaat om Stand-Alone werken.

Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60 Stand-Alone. Een alleskunner die er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook nog eens geluidsarm werkt. Of wat dacht u van het kleine zusje van de S-60: de S-60 Stand-Alone Mini. De strakke kolom is de behuizing van een krachtige compressor met luchttank. Wanneer deze gecombineerd wordt met een mobiel afzuigapparaat is in no-time een complete fourhanded opstelling geïnstalleerd.

Op deze pagina ziet u de Stand-Alone behandelconcepten die we u momenteel aanbieden. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere van deze handige oplossingen, ze staan allemaal demonstratieklaar in onze ruime showroom opgesteld. U bent van harte uitgenodigd om onze showroom te komen bezoeken om u uitgebreid te laten informeren naar de mogelijkheden.

Geen leidingen dus geen extra kosten.

Onze inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon.

Onze standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht deze uitvoering niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling is geheel naar eigen keuze aan te passen! Onze specialisten kunnen u hier goed in adviseren.

Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle mobiele cart of hangslang uitvoering.

Meer informatie

Compacte vormgeving met grootse prestaties.

Het grote succes van de Qdent S-60 Stand-Alone heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de Qdent S-60 Mini. Laat je echter door de naam niet afschrikken. Deze Stand-Alone unit heeft namelijk een geïntegreerde en stille compressor met druktank en is bovendien voorzien van een vers watersysteem dat volledige controle geeft over de waterkwaliteit.

Deze Stand-Alone unit is volledig voor fourhanded dentistry ontwikkeld en biedt maximale vrijheid rondom het werkgebied van zowel de behandelaar als de assistent. Het arm systeem biedt links- en rechtshandige behandelaars de mogelijkheid om moeiteloos na elkaar op dezelfde installatie te werken. In combinatie met een mobiele afzuigunit, of een vaste afzuiging op 12-uur is snel een functionele werkplek ingericht.

De zuil van de S-60 Stand-Alone Mini kan zowel links als rechts van de behandelstoel worden geplaatst. Maximale vrijheid dus in een extreem compacte behandelunit.

Meer informatie

Gallant Stand-Alone Cart Combi

Een complete mobiele behandelcart voorzien van een geluidsarme compressor & afzuigmotor, nevel- en speekselzuiger en 3 instrumenten naar keuze plus een functiespuit.

Compact, handig en overal direct inzetbaar. De componenten van deze unieke cart zijn allen afkomstig van gerenommeerde Europese fabrikanten zoals Durr Dental, Bien Air, EMS en Luzzani. Dat maakt de cart betrouwbaar en bedrijfszeker.

Meer informatie

Gallant Stand-Alone Cart V2

De Gallant Stand-Alone Cart V2 is een compleet uitgeruste, stijlvolle en compacte mobiele Stand-Alone behandelcart. Met een geluidsarme compressor, 5 instrumenten en een draadloos voetpedaal is dit de ultieme cart voor een gecombineerde Stand-Alone opstelling.

De soepel rollende wielen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid en een snelle switch van links- naar rechtshandig werken. Ook deze behandelcart is uitgerust met componenten van o.a. Durr Dental, Bien Air, EMS en Luzzani. Dit betekent gedegen kwaliteit door gebruik van gerenommeerde merken.

Meer informatie

Frequently Asked Questions

Wat zijn de voordelen van een stand-alone in vergelijking met een standaard behandelunit?

expand_more
Stand-alone behandelunits werken volledig autonoom, dit betekend dat leidingwerk niet nodig is. Dit is ideaal vanwege de lagere installatiekosten en grotere flexibiliteit in plaatsing. Ze bieden hetzelfde comfort en functionaliteit als standaard behandelunits, maar met extra gebruiksgemak en kostenbesparing op lange termijn.

Hoe werkt de installatie van stand-alone behandelunits?

expand_more
De installatie van stand-alone stoelen is heel snel geregeld. Het enige dat nodig is is een stopcontact. Onze technische dienst levert, plaatst en installeert de behandelunit binnen no-time en u kunt, na een uitgebreide uitleg, snel aan de slag. Dit maakt ze ideaal voor praktijken die flexibiliteit, efficiëntie en continuïteit vereisen.

Wat kan ik verwachten qua service en onderhoud voor een stand-alone unit?

expand_more
E Dental biedt uitgebreide service- en onderhoudspakketten. Dit omvat onder andere snelle reparaties bij onverhoopte storingen en telefonisch ondersteuning, wat zorgt voor een betrouwbare werking van uw apparatuur.

Kan een Stand-Alone behandelunit overal worden geplaatst?

expand_more
In principe kan een Stand-Alone behandelunit overal worden geplaatst, mits de afmeting van de ruimte het toelaat natuurlijk. Heeft u bijvoorbeeld een ruimte met vloerverwarming waar geen leidingwerk kan worden aangebracht of mag u simpelweg niet in de vloer frezen is Stand-Alone werken dé oplossing.

Leasen van een Stand-Alone behandelunit is dat ook mogelijk?

expand_more
Wilt u graag een Stand-Alone behandelunit aanschaffen en wilt u deze wel financieren, dat kan. Wij werken veelvuldig samen met verschillende leasemaatschappijen. Stand-Alone werken is dus ook met gespreide investering mogelijk.