Ontdek maximale vrijheid met Stand-Alone werken

Niet hakken en breken, slechts één stopcontact is voor Stand-Alone werken voldoende!

U wilt wel een geheel compleet behandelsysteem in uw behandelkamer maar u ziet op tegen een grote verbouwing? U kunt of mag in uw praktijk geen duur leidingwerk in laten frezen of u bent op zoek naar een flexibele behandeloplossing? E Dental heeft meerdere oplossingen in het assortiment wanneer het gaat om Stand-Alone werken.

Neem bijvoorbeeld de complete all-in-one behandelunit van Qdent: de S-60. Een alleskunner die er ook nog eens stijlvol uit ziet en geluidsarm werkt. Of wat dacht u van het kleine zusje van de S-60: de S-60 Mini. De strakke kolom is de behuizing van een krachtige compressor met luchttank. Wanneer deze gecombineerd wordt met een mobiel afzuigapparaat is in no-time een complete four handed opstelling geïnstalleerd.

Op deze pagina ziet u de oplossingen welke we u op Stand-Alone gebied kunnen bieden. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere oplossingen, ze staan allemaal demonstratieklaar in onze ruime showroom opgesteld. U bent van harte uitgenodigd om onze showroom te komen bezoeken om u uitgebreid te laten informeren naar de mogelijkheden.

Geen leidingen, geen extra kosten.

Onze inmiddels veelgeprezen Qdent S-60 Stand-Alone is een echt compromisloos autonoom behandelconcept. Een concept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon.

Onze standaard uitvoering van de Qdent S-60 Stand-Alone is al heel compleet uitgevoerd. Mocht de deze uitvoering net niet helemaal aan uw wensen voldoen, de samenstelling geheel naar eigen keuze aan te passen! Onze specialisten kunnen u hier goed in adviseren.

Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een stijlvolle cart of hangslang uitvoering.

Meer informatie

Compacte vormgeving met grootse prestaties.

Het grote succes van de Qdent S-60 Stand-Alone heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de Mini. Laat je echter door de naam niet afschrikken. Deze Stand-Alone unit heeft namelijk een geïntegreerde en stille compressor met opslagtank en is bovendien voorzien van een vers watersysteem dat volledige controle geeft over de waterkwaliteit.

Deze Stand-Alone unit is volledig voor four handed dentistry ontwikkeld en biedt maximale vrijheid rondom het werkgebied van zowel de behandelaar als de assistent. Het arm systeem biedt links- en rechtshandige behandelaars de mogelijkheid om moeiteloos na elkaar op dezelfde installatie te werken. In combinatie met een mobiele afzuigunit, of een vaste afzuiging op 12-uur is snel een functionele werkplek ingericht.

De zuil van de S-60 Stand-Alone Mini kan zowel links als rechts van de behandelstoel worden geplaatst. Maximale vrijheid dus in een compacte unit.

Meer informatie

Ekom D0 M Afzuigunit

De DO M is een mobiele afzuigunit die de operationele capaciteiten van de tandarts uitbreidt en zorgt voor een toename van de ergonomie op zijn werk. 

Het is geschikt voor tandheelkundige praktijken die niet zijn ingericht met afzuigsystemen en separatoren. De mobiliteit maakt een eenvoudig transport tussen twee operationele plaatsen mogelijk en kan voornamelijk worden gebruikt op plaatsen zonder afvoersysteem.

Mail ons voor meer informatie

Ekom DK50M Mobiele compressor

De mobiele compressor DK50 is de bron van schone, geperste, olievrije lucht ontworpen voor het besturen van tandheelkundige apparatuur.

Met betrekking tot de parameters en de capaciteit van de luchttank van 4,7 liter is de compressor geschikt voor één tandheelkundig apparaat. Lucht geproduceerd door een olievrije compressor zorgt voor een hogere mate van hygiëne en kwaliteit van het werk van de behandelaar en vervuilt de werkomgeving niet door heterogene stoffen.

Mail ons voor meer informatie

Gallant Cart Autonoom

De Gallant Cart Autonoom is een standalone behandelconcept met een geluidsarme compressor & afzuigmotor, nevel- en speekselzuiger en 3 instrumenten naar keuze plus functiespuit in één mobile cart.

Compact, handig en overal direct inzetbaar. De componenten van deze unieke cart zijn allen afkomstig van gerenommeerde Europese fabrikanten zoals Durr Dental, Bien Air, EMS en Luzzani. Dat maakt de cart betrouwbaar en bedrijfszeker.

Meer informatie