Professioneel en betrokken

E Dental is een professioneel equipment en high tech dental depot met meer dan 20 betrokken medewerkers, degelijke merken en een compleet dienstenpakket. We kennen onze klanten persoonlijk, reageren snel, zijn flexibel en betaalbaar. Onze dochteronderneming E Build bouwt en verbouwt praktijken en ontzorgt u van ontwerp tot oplevering.

Al meer dan 20 jaar uw dentale partner

Vanaf een zolderkamer zijn de twee tandartszoons Lennard en Richard Leenheer in mei 2000 de onderneming E Dental gestart.

In eerste instantie gericht op installatie en verkoop van Air Abrasion apparatuur is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met inmiddels 22 medewerkers.

Van ontwerp tot complete inrichting van uw praktijk

E Dental is flexibel en denkt met u mee, zo worden er regelmatig units geheel aangepast om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen. Natuurlijk is niet alles haalbaar maar door creatief te denken en doorzettingsvermogen hebben wij menig klant blij verrast met een oplossing die bij geen ander bedrijf mogelijk was.

De medewerkers van E Dental kenmerken zich door flexibiliteit en gedrevenheid. Iedereen is binnen zijn of haar afdeling multifunctioneel inzetbaar is. Zo zijn onze vertegenwoordigers, naast advisering over aan te kopen apparatuur, volledig in staat een complete 3D indeling van uw praktijk voor u te verzorgen zonder dat u (dure) architecten of binnenhuisarchitecten hoeft in te schakelen.

Meer dan verkoop, installatie en onderhoud

E Dental doet meer dan verkoop, installatie en onderhoud aan uw apparatuur. Dochteronderneming E Build (ver)bouwt complete praktijken van A tot Z.

Na het definitief ontwerp komen de medewerkers van E Build bij u in huis om tot in detail te praten over materiaalgebruik, klimaatbeheersing, verlichting, isolatie en afwerkingsniveau. E Build regelt uw verbouwing.

Op gebied van digitale diagnostiek staat E Dental haar mannetje. Onze IT afdeling installeert en onderhoudt uw digitale röntgenapparatuur, integreert software en adviseert u over computer hard- en software. Tevens verzorgen zij alle werkzaamheden in het kader van de Kern Energie Wetgeving.

E Dental & E Build: het perfecte samenspel

Dochterbedrijf E Build is een professionele Turn-Key bouwonderneming en is gespecialiseerd in de (ver)bouw van praktijken voor tandheelkunde, mondzorg en orthodontie.

Met E Build als bouwpartner hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het verbouwen van uiteenlopende panden tot prachtige, efficiënte en sfeervolle praktijkhuisvestingen. Uiteraard staan we ook voor u klaar voor het verbouwen of uitbreiden van een bestaand praktijkpand.

Samen met E Build nemen we de volledige zorg uit handen en begeleiden we het gehele traject tot en met Turn-Key oplevering. Ook na de oplevering staan onze mensen voor u klaar voor nazorg, jaarlijks onderhoud van uw installaties, storingen en overige zaken die het onroerend goed nu eenmaal met zich mee brengen.

Kortom: E Dental heeft alle kennis en kunde onder 1 dak en is hierdoor uw multifunctionele dentale(bouw)partner.

Kom in contact met E Build: uw bouwpartner met praktijkervaring

KLIK HIER