< p>

Over ons

E Dental is een professioneel equipment en high tech dental depot met meer dan 20 betrokken medewerkers, degelijke merken en een compleet dienstenpakket. We kennen onze klanten persoonlijk, reageren snel, zijn flexibel en betaalbaar. Onze dochteronderneming E Build bouwt en verbouwt praktijken en ontzorgt u van ontwerp tot oplevering.  

Innovatie door inspiratie

Al bijna 20 jaar uw partner

Vanaf een zolderkamer zijn de twee tandartszoons Lennard en Richard Leenheer in mei 2000 de onderneming E Dental gestart. In eerste instantie gericht op installatie en verkoop van Air Abrasion apparatuur is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 22 medewerkers.

E Dental is een totaalaanbieder op het vlak van apparatuur, meubilair, ontwerp, advies, ergonomie, logistiek, infra-structuur, technische service, financiering, software,wet en regelgeving.

Video afspelen
Wij denken met u mee

Flexibel

E Dental is flexibel en denkt met u mee, zo worden er regelmatig units geheel aangepast om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen. Natuurlijk is niet alles haalbaar maar door creatief te denken en doorzettingsvermogen hebben wij menig klant blij verrast met een oplossing die bij geen ander bedrijf mogelijk was.

De medewerkers van E Dental kenmerken zich door flexibiliteit en gedrevenheid. Iedereen is binnen zijn of haar afdeling multifunctioneel inzetbaar is. Zo zijn onze vertegenwoordigers, naast advisering over aan te kopen apparatuur, volledig in staat een complete 3D indeling van uw praktijk te maken zonder dat u (dure) architecten of binnenhuisarchitecten hoeft in te schakelen.

Alles onder 1 dak

Multifunctioneel

E Dental doet meer dan verkoop, installatie en onderhoud aan uw apparatuur. Dochteronderneming E Build (ver)bouwt complete praktijken van A tot Z. Na het definitief ontwerp komen de medewerkers van E Build bij u in huis om tot in detail te praten over materiaalgebruik, klimaatbeheersing, verlichting, isolatie en afwerkingsniveau. E Build regelt uw verbouwing.

Op gebied van digitale diagnostiek staat E Dental haar mannetje. Onze IT afdeling installeert en onderhoudt uw digitale röntgenapparatuur, integreert software en adviseert u over computer hard- en software. Tevens verzorgen zij alle werkzaamheden in het kader van de Kern Energie Wetgeving.

Maak kennis met het team

Ons team

Lennard Leenheer

Directeur

Richard Leenheer

Directeur 

Fabian Smit

Key Account Manager

Roy Blanken

E Build

Hein Vrins

Operationeel Manager

Joop Negerman

Planning

Anouk Meijer

Planning

Myrte Adriaanse

Verkoop

Rens Verdoren

Marketing

Safaar Kasiemkhan

Administratie

Timo Verhagen

Werkvoorbereider

Yevgeny Noordermeer

Technisch Tekenaar

Ronald van Putten

Logistiek

Marco de Man

Diagnostiek

Kevin van Staveren

Diagnostiek

Gerco Verdoren

Installatiemonteur

Peter de Waard

Installatiemonteur

Geurt Damsteegt

Storingsmonteur

Marinus van Brugge

Storingsmonteur

Eddy Botter

Storingsmonteur

Laat u inspireren

Bekijk hier onze showroom in 3D

In onze 400 m2 showroom vindt u een breed assortiment aan hoogwaardig dentaal equipment in diverse prijsklassen.