< p>

(Ver)Bouwen

Van het kastje naar de muur. Van deze uitdrukking is de herkomst niet geheel bekend maar iedereen die het geprobeerd heeft om zelf zijn verbouwing aan te sturen, zal menen dat deze uitdrukking daar zijn oorsprong heeft.

Innovatie door inspiratie

Uw bouwpartner met ‘praktijkervaring’

E Build is gespecialiseerd in de (ver)bouw van praktijken voor tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie en kaakchirurgie. Als regisseur van uw verbouwproject bieden wij een totaaloplossing voor de realisatie van uw droompraktijk(ruimte). Omdat wij vakgerichte knowhow hebben als het gaat om tandheelkundige producten en toepassingen zorgen wij voor de meest efficiënte en kwalitatieve oplossing, van ontwerp tot oplevering.

Wij nemen u alle coördinatie en zorg uit handen. U heeft één aanspreekpunt in de algehele bouwbegeleiding. Onze mensen kennen de dentale bouwwereld als geen ander en kunnen u dus voorzien van het beste advies.

Specialist

Alle expertise m.b.t. praktijk verbouwingen onder 1 dak

De samenwerking

Daarom E Build én E Dental

E Build (dochterbedrijf van E Dental) en E Dental zijn gespecialiseerde bedrijven op het gebied van dentale apparatuur en verbouwingen voor tandartsen, mondhygiënistes, orthodontisten en kaakchirurgie.

Deze specialisatie betekent voor u dat wij alle kennis, expertise en ervaring hebben om uw praktijk in een kort tijdsbestek te (ver)bouwen met een optimale workflow en ergonomie en natuurlijk met respect voor alle wet- en regelgeving. Kortom wij spreken de taal van de tandheelkundige professional en hebben in de afgelopen 10 jaar succesvol vele praktijken verbouwd.