Alles over (ver)bouwen

Van het kastje naar de muur. Van deze uitdrukking is de herkomst niet geheel bekend maar iedereen die het geprobeerd heeft om zelf zijn verbouwing aan te sturen, zal menen dat deze uitdrukking daar zijn oorsprong heeft.

E Build is gespecialiseerd in de (ver)bouw van praktijken voor tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie en kaakchirurgie. Als regisseur van uw verbouwproject bieden wij een totaaloplossing voor de realisatie van uw droompraktijk(ruimte).

Omdat wij vakgerichte knowhow hebben als het gaat om tandheelkundige producten en toepassingen zorgen wij voor de meest efficiënte en kwalitatieve oplossing, van ontwerp tot oplevering.

E Build: uw bouwpartner met 'praktijkervaring'

Wij nemen u alle coördinatie en zorg uit handen.

U heeft één aanspreekpunt in de algehele bouwbegeleiding. Onze mensen kennen de dentale bouwwereld als geen ander en kunnen u dus voorzien van het beste advies.

Ook na de oplevering staan de mensen van E Build klaar voor nazorg, jaarlijks onderhoud van uw installaties, storingen en overige zaken die het onroerend goed nu eenmaal met zich mee brengen.

Neem contact op met E Build!

Ontwikkelen en innoveren door het vergaren van inspiratie

E Dental bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en levert alle producten en diensten op equipment niveau en praktijkinrichting.

Door de opgebouwde kennis en ervaring en het verkrijgen van een aantal interessante dealerschappen zijn we uitgegroeid tot een volwassen speler in de Nederlandse dentale markt. Dankzij een goed opgeleide technische dienst van 10 mensen, zijn we niet alleen in staat om de apparatuur vakkundig te installeren, maar bieden we ook zeer snelle after sales service verlening.

Download via onderstaande link ons inspiratieboek.

Klik HIER

E Build én E Dental de perfecte combinatie

E Build (dochterbedrijf van E Dental) en E Dental zijn bedrijven welke gespecialiseerd zijn op het gebied van dentale apparatuur en verbouwingen voor tandartsen, mondhygiënistes, orthodontisten en kaakchirurgie.

Deze specialisatie betekent voor u dat wij alle kennis, expertise en ervaring hebben om uw praktijk in een kort tijdsbestek te (ver)bouwen met een optimale workflow en ergonomie en natuurlijk met respect voor alle wet- en regelgeving. Kortom wij spreken de taal van de tandheelkundige professional en hebben in de afgelopen jaren vele praktijken succesvol verbouwd.

In onze portfolio presenteren wij enkele van de door ons gerealiseerde projecten

Klik hier