Kwalitatieve hand- en hoekstukken voor de tandheelkunde

Het aanbod van hand- en hoekstukken voor de tandheelkunde is erg groot. Er zijn enorme verschillen in kwaliteit, afwerking en vormgeving. Wij kunnen u goed adviseren over welke keuze het beste past bij uw wensen en budget.

Een ruim assortiment voor de scherpste prijs


We hebben een ruim assortiment hand- en hoekstukken van uitsluitend gerenommeerde merken die bewezen kwaliteit bieden. De zorgvuldige selectie die we hebben gedaan bij het samenstellen van dit assortiment is gebeurd in samenwerking met professionals uit de praktijk.

We leveren momenteel hand- en hoekstukken van de merken Morita, Faro, Chirana, en Bien Air. Omdat we in de ruim 20 jaar dat we nu bestaan een goede relatie met onze leveranciers hebben opgebouwd en door slim in te kopen kunnen we onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Vaak kunnen we een bundelkorting aanbieden of een combinatieaanbieding bij aanschaf van een complete behandelunit. Vraag naar de actuele status.

Hand- en hoekstukken in topconditie voor tandartsen en mondhygiënisten

Goed onderhoud (intern reinigen, desinfecteren en smeren) van deze fijn mechanische instrumenten is van groot belang voor de levensduur.

Om uw kostbare hand- en hoekstukken in topconditie te houden hebben wij twee speciale pakketten samengesteld met als basis de Morita Lubrina 2. Hieronder ziet u een korte omschrijving van de werking en de inhoud van de verschillende pakketten.

De Nederlandstalige handleiding van de Lubrina 2 kunt u via onderstaande link downloaden.

Klik hier

Het Morita Hygiëne pack:

Hierbij ontvangt u:
– 2x Micromotor koppeling
– 2x Turbine Koppeling
– 1x Morita Onderhoudsolie
– 1x BienAir Spraynet reinigings en desinfectie vloeistof.

Interesse in het Hygiëne pakket?

klik hier

Het Morita Lubri pack:

Hierbij ontvangt u:
– 3x Micromotor koppeling
– 1x Turbine Koppeling
– 2x Morita Onderhoudsolie

Interesse in het Lubri pakket?

klik hier