Hand- en hoekstukken

Het aanbod van hand- en hoekstukken is erg groot. Er zijn enorme verschillen in kwaliteit, afwerking en vormgeving. Wij kunnen u goed adviseren over welke keuze het beste past bij uw wensen en budget.

Een ruim assortiment voor de scherpste prijs


We hebben een ruim assortiment hand- en hoekstukken van uitsluitend gerenommeerde merken die bewezen kwaliteit bieden. De zorgvuldige selectie die we hebben gedaan bij het samenstellen van dit assortiment is gebeurd in samenwerking met professionals uit de praktijk.

We leveren momenteel hand- en hoekstukken van de merken Morita, Faro, Chirana, en Bien Air. Omdat we in de ruim 20 jaar dat we nu bestaan een goede relatie met onze leveranciers hebben opgebouwd en door slim in te kopen kunnen we onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Vaak kunnen we een bundelkorting aanbieden of een combinatieaanbieding bij aanschaf van een complete behandelunit. Vraag naar de actuele status.

Neem contact met ons op voor ons complete assortiment

Mail ons

Uw hand- en hoekstukken in topconditie

Goed onderhoud (intern reinigen en smeren) van deze fijn mechanische instrumenten is van groot belang voor de levensduur. Voor dit onderhoud bieden wij gespecialiseerde apparatuur aan om uw kostbare hand- en hoekstukken in topconditie te houden.

Het Morita Hygiëne pack:
Speciaal voor het het onderhoud van uw hand- en hoekstukken hebben wij een speciaal pakket samengesteld met als basis de Morita Lubrina 2.

Hierbij ontvangt u:
– 2x Micromotor koppeling
– 2x Turbine Koppeling
– 1x Morita Onderhoudsolie
– 1x CienAir Spraynet reinigings en desinfectie vloeistof.

Heeft u interesse in dit pakket?

Klik HIER