Goede luchtvoorziening met een dental air compressor is absoluut cruciaal

Een goede betrouwbare dental air compressor is van essentieel belang voor uw praktijk. Zonder dat staat de praktijk echt stil.

Bij E Dental begrijpen we dat als geen ander en leveren daarom al sinds jaar en dag compressoren van onder andere ons beproefde huismerk Q-dent. Deze robuuste werkpaarden zijn stil en uiterst betrouwbaar. Voor een goede werking van dentale compressoren is het belangrijk deze te zetten in een ruimte met voldoende ventilatie en ruimte voor onderhoud. Onze mannen van de technische dienst weten hier altijd een goede oplossing voor te realiseren binnen uw specifieke situatie.

Een betrouwbare oplossing volgens de hoogste medische standaard

Wij leveren al sinds jaar en dag de hoogste kwaliteit dentale compressoren van verschillende A-merken. We zetten compressoren in voor een 1-kamerpraktijk maar ook voor grote dentale praktijken met meer dan 10 behandeleenheden. Zelfs mobiele compressoren behoren tot de mogelijkheden. Elke situatie vraagt uiteraard om een andere aanpak en wij hebben de ervaring en kennis in huis om voor u de optimale oplossing te verzorgen.

Bent u benieuwd wat de optimale oplossing voor uw praktijk is? Neem contact met ons op en vertel ons uw situatie.

Optimale A-kwaliteit tot in elk detail

De dentale compressoren van Metasys zijn uitgerust met dubbel filtersysteem met een maas van 0,01 μm. De zeer krachtige membraam-droogfunctie zorgt voor absoluut droge lucht.

Metasys dentale compressoren gebouwd conform de laatste technologie, zijn geluidsarm en geven een optimale druk tot wel 10 bar. De binnenzijde van de antibacteriele luchttank is voorzien van poedercoating om corrosie te voorkomen. Om exact het onderhoudsinterval bij te kunnen houden is zijn de dentale compressoren voorzien van een meter die de werkduur bijhoud.

De dentale compressoren zijn uitgerust met een dubbele thermische en amperometrische beveiliging. Dit alles om een zo optimaal mogelijke veiligheid te kunnen garanderen.

Een mobiele dental air compressor die gezien mag worden

De mobiele compressor DK50 is de bron van schone, geperste, olievrije lucht ontworpen voor het besturen van tandheelkundige apparatuur.

Met betrekking tot de parameters en de capaciteit van de luchttank van 4,7 liter is de compressor geschikt voor één tandheelkundig apparaat. Lucht geproduceerd door een olievrije compressor zorgt voor een hogere mate van hygiëne en kwaliteit van het werk van de behandelaar en vervuilt de werkomgeving niet door heterogene stoffen.

Met z’n afmetingen L480 x B390 x H505 en een geluidsproductie van minder dan 53 dB is het een stijlvol geluidsarm en compact apparaat.