Diagnostiek een vak apart

E Dental heeft een eigen afdeling diagnostiek. Vanuit deze aparte afdeling bieden wij gespecialiseerd support voor software en beeld gevende apparatuur.

Röntgenonderhoud: da's meer dan doormeten alleen.

Jaarlijks onderhoud aan röntgenapparatuur is wettelijk verplicht en is volgens ons meer dan een meting of de stralingswaarde binnen de wettelijke grenzen ligt.

U wilt immers een optimaal beeld met een minimale stralingsbelasting voor uw patiënt. Onze gespecialiseerde technici beschikken over de kennis en speciale meetapparatuur om uw röntgenapparatuur optimaal te laten functioneren.

Mail onze afdeling diagnostiek voor onze contractmogelijkheden

Klik HIER

Up-to date software: essentieel voor goede werking

Up-to-date drivers zorgen voor minder kans op storingen en geven betere beeldkwaliteit door b.v. uitgekiendere beeldoptimalisatie. In sommige gevallen kan bijvoorbeeld ook met minder straling eenzelfde beeldkwaliteit gehaald worden.

De meeste fabrikanten van de röntgenapparatuur zitten na de lancering van een apparaat niet stil. Vaak zijn er optimalisaties mogelijk in de aansturing van b.v. röntgenbron of receptor die ervoor zorgen dat het apparaat beter functioneert.

E Dental Quick Support Service

Wanneer uw digitale röntgen apparatuur problemen geeft heeft dit in de meeste gevallen een relatie met uw ICT systeem.

Wanneer u door ons het periodiek onderhoud laat doen aan uw röntgen apparatuur helpen wij u graag met het oplossen van dergelijke problemen. Door middel van onze E Dental Quick Support Service stelt u onze specialisten in staat om tijdelijk op afstand met u mee te kijken op uw computer. Op deze manier zijn wij direct virtueel ter plaatse om de problemen te verhelpen.

Sneller (en dus goedkoper) kan het niet.