Ergonomie voor de behandelaar en optimaal comfort voor de patiënt

Zaken als betrouwbaarheid, functionaliteit, ergonomie, flexibiliteit en uitstraling spelen een belangrijke rol bij de keuze van de perfecte behandelstoel. Onze specialisten adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden, van conventioneel behandelconcept tot elegant plafondconcept, van een zeer uitgebreide specialistische implantologie unit tot een degelijk orthoconcept.

Tecnodent 2009 Next

De Tecnodent 2009 Next patiëntenstoel is een extreem comfortabele stoel. Ter vergroting van dit comfort kan de stoel worden geleverd met ‘Tempur’ kussens, super soft!

De Multi articulerende hoofdsteun maakt het mogelijk om met behoud van een goede houding iedere plek in de mond te zien. Uw patiënt wordt in de nek goed ondersteund en zal de instelmogelijkheden van de hoofdsteun als prettig en aangenaam ervaren.

Tecnodent Sting

Stijlvolle, slanke en comfortabele, met de voet bedienbare, stoel. De Multi articulerende hoofdsteun maakt het mogelijk om met behoud van een goede houding iedere plek in de mond te zien.

Uw patiënt wordt in de nek goed ondersteund en zal de instelmogelijkheden van de hoofdsteun als prettig en aangenaam ervaren.

Tecnodent Vale

De Vale is het nieuwste model uit de schitterende en optimaal doorontwikkelde range aan behandelstoelen van Tecnodent.

De Tecnodent Vale is het resultaat van de succesvolle combinatie tussen een sterke knowhow, vakmanschap, strategische geavanceerde technologieën en een fijn eigentijds design.

Tecnodent Linda Next

De revolutie van het historische model dat in 1978 werd gelanceerd is vernieuwd: de Linda Next.

Linda Next houdt de belofte van het fundamentele Tecnodent “Kniebuig” concept. De geliefde kenmerken van compactheid, essentieel ontwerp, eenvoud en gebruikscomfort zijn onmiskenbaar. Het unieke resultaat is een combinatie van flexibiliteit, kracht en moderne uitstraling, met een maximale hijscapaciteit van 300 Kg. Zeer intuïtief te bedienen door één pedaal met joystick. Topprestaties zelfs met de basis uitvoering met o.a.

Veelzijdig en comfortabel, Linda Next voldoet aan de meest veeleisende behoeften. Een uitstekende stap in de toekomst

Chirana SK1.01

De SK1.01 behandelstoel  van Chirana kenmerkt zich niet alleen door hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook door een slank en praktisch ontwerp, wat de ruimte van de tandartspraktijk aanzienlijk bespaart.

Patiëntcomfort en gemakkelijke toegankelijkheid van de arts en assistent in alle werkposities is de belangrijkste prioriteit van de SK1.01. Een brede selectie van kleuren voor bekleding is beschikbaar, terwijl we de hoogste kwaliteit Stamskin-bekleding gebruiken, die naast hoge kwaliteit ook antibacteriële kenmerken heeft.