Ergonomische behandelstoelen met optimaal comfort voor behandelaar en patiënt

Als tandarts zijn zaken als betrouwbaarheid, functionaliteit, ergonomie, flexibiliteit en uitstraling spelen een belangrijke rol bij de keuze van de perfecte behandelstoel. Onze specialisten adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van de ideale behandelstoel als aanvulling op uw behandelconcept. We leveren een uitgebreide range aan behandelunits. Van conventioneel behandelconcept tot elegant plafondconcept, van een zeer uitgebreide specialistische implantologie unit tot een degelijk orthoconcept.

Tecnodent 2009 Next

De Tecnodent 2009 Next is een extreem comfortabele ergonomische behandelstoel. Ter vergroting van dit comfort kan de behandelstoel worden geleverd met ‘Tempur’ kussens, super soft!

De Multi articulerende hoofdsteun maakt het mogelijk om met behoud van een goede houding iedere plek in de mond te zien. Uw patiënt wordt in de nek goed ondersteund en zal de instelmogelijkheden van de hoofdsteun als prettig en aangenaam ervaren.

Tecnodent Sting

Een stijlvolle, slanke en comfortabele ergonomische behandelstoel die met de voet bedienbaar is. De Multi articulerende hoofdsteun maakt het mogelijk om met behoud van een goede houding iedere plek in de mond te zien.

Uw patiënt wordt in de nek goed ondersteund en zal de instelmogelijkheden van de hoofdsteun als prettig en aangenaam ervaren.

Tecnodent Vale

De Vale is het nieuwste model uit de schitterende en optimaal doorontwikkelde range aan ergonomische behandelstoelen van Tecnodent.

De Tecnodent Vale is het resultaat van de succesvolle combinatie tussen een sterke knowhow, vakmanschap, strategische geavanceerde technologieën en een fijn eigentijds design.

Tecnodent Linda Next

De evolutie van het historische model dat in 1978 werd gelanceerd heeft geresulteerd in de ergonomische behandelstoel Linda Next.

Linda Next houdt de belofte van het fundamentele Tecnodent “Kniebuig” concept. De geliefde kenmerken van compactheid, essentieel ontwerp, eenvoud en gebruikscomfort zijn onmiskenbaar. Het unieke resultaat is een combinatie van flexibiliteit, kracht en moderne uitstraling, met een maximale hijscapaciteit van 300 Kg. Zeer intuïtief te bedienen door één pedaal met joystick.

Tecnodent Linda EVO

De jongste telg uit de Tecnodent familie is de ergonomische behandelstoel Linda EVO.

Veelzijdig en compact, ergonomisch en comfortabel, perfect geschikt voor de behandeling van alle patiënten. Met name ouderen en personen met beperkte mobiliteit hebben baat bij het kniebuig principe.

De Linda EVO is uit te breiden met verschillende opties zoals supersoft bekleding, armleuningen en zelfs een rotatiesysteem. Echter: de EVO biedt al topprestaties met de basis uitvoering.

Veelzijdig en comfortabel, de Linda EVO voldoet aan de meest veeleisende behoeften. Een uitstekende stap in de toekomst.

Chirana SK1.01

De SK1.01 is een ergonomische behandelstoel van Chirana en kenmerkt zich niet alleen door hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook door een slank en praktisch ontwerp, wat de ruimte van de tandartspraktijk aanzienlijk bespaart.

Patiëntcomfort en gemakkelijke toegankelijkheid van de arts en assistent in alle werkposities is de belangrijkste prioriteit van de SK1.01. Een brede selectie van kleuren voor bekleding is beschikbaar, terwijl we de hoogste kwaliteit Stamskin-bekleding gebruiken, die naast hoge kwaliteit ook antibacteriële kenmerken heeft.

Een uitgebreide range aan tijdloze en juist eigentijdse kleuren.