Rust voor uw ogen dus een betere concentratie

Goede verlichting is van essentieel belang voor het resultaat van uw behandelingen en uw eigen gezondheid. Goede verlichting betekent rust voor uw ogen en dat resulteert in betere concentratie.

Voor elke toepassing de geschikte oplossing

Iedere praktijk of onderzoeksruimte vraagt om passende verlichting. Zoekt u een operatielamp aan de behandelunit, aan de wand gemonteerd, aan het plafond of gewoon op statief? Met (lange) arm of zonder? Met een lichtsterkte van 30.000 lux of juist van 100.000 lux?

Voor welke toepassing ook: bij E Dental vind je de geschikte oplossing.

Naast onderzoeks- of operatielampen kunt u natuurlijk ook voor stijlvolle en functionele veldverlichting terecht.

Wij bieden een zeer breed scala aan verlichting. Van lampen met ingebouwde camera’s tot stijlvolle verlichting voor uw werkveld.

Superstijlvol Italiaans design en bewezen kwaliteit

 

Dankzij de LED technologie staat de huidige generatie verlichting garant voor een lange levensduur en minimale warmteproductie. De lampen zijn eenvoudig te reinigen en werken zonder problemen samen met video opname apparatuur en diagnostische instrumenten in de praktijk.

De fraai vormgegeven en ergonomische gewrichten van de Faro Maia en Faro EVA lamp zijn gemaakt van massief en gelakt aluminium. De operatielampen kunnen gemonteerd worden aan de wand, stoel of plafond i.c.m. de juiste adapters en toebehoren.

Naast operatielampen uiteraard ook Hi-Tech veldverlichting

 

Faro is voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen voor de verlichting van de tandartspraktijk en heeft met de ZIVA de perfecte samenstelling tussen kwaliteit en essentie. De zorgvuldige en nauwgezette selectie van materialen en componenten is perfect gecombineerd met de aandacht voor detail.

De dubbele installatiemodus maakt het mogelijk de ZIVA te positioneren op elk type plafond, waardoor het beeld van de tandartspraktijk kan worden vernieuwd in een frisse, aangename en elegante omgeving om in te werken.

Wilt u ons verlichtingsadvies voor uw eigen werksituatie?

Mail ons