Stelt u ook hoge eisen aan hygiëne in uw praktijk?

Om infecties van patiënten te voorkomen stelt de wet infectie preventie hoge eisen aan de hygiëne. Aan welke eisen u moet voldoen, hangt af van de behandelingen die u uitvoert. Als specialisten op het gebied van praktijkontwerp en als leverancier van dentale apparatuur kunnen wij u goed adviseren over de vereiste en gewenste apparatuur.

Vochtige warmte in de vorm van verzadigde stoom onder druk, is verreweg het meest betrouwbare medium, bekend om de vernietiging van alle vormen van microbieel leven. Met het brede assortiment autoclaven kan W&H voor elke vraag de perfecte sterilisator aanbieden.

Uw hand- en hoekstukken in topconditie

Goed onderhoud (intern reinigen en smeren) van deze fijn mechanische instrumenten is van groot belang voor de levensduur. Voor dit onderhoud bieden wij gespecialiseerde apparatuur aan om uw kostbare hand- en hoekstukken in topconditie te houden.

Het Morita Hygiëne pack:
Speciaal voor het het onderhoud van uw hand- en hoekstukken hebben wij een speciaal pakket samengesteld met als basis de Morita Lubrina 2.

Hierbij ontvangt u:
– 2x Micromotor koppeling
– 2x Turbine Koppeling
– 1x Morita Onderhoudsolie
– 1x BienAir Spraynet reinigings en desinfectie vloeistof.

Heeft u interesse in dit pakket?

Klik Hier

W&H New LISA 17: de meest intelligente Klasse B sterilisator

De eerste generatie “Lisa” sterilisatoren deden hun intrede in 1999. Sindsdien hebben de apparaten een goede reputatie opgebouwd als zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, bij gebruikers over de hele wereld.

De NEW Lisa is de meest intelligente Klasse B sterilisator ter wereld en is de ideale toevoeging voor iedere sterilisatieruimte!

Wilt u de Lisa live komen bekijken? Ze staat in onze showroom klaar om gedemonstreerd te worden.

W&H Lara 17 extreem gebruikersvriendelijk

De standaardversies van de nieuwe Lara-sterilisatoren bieden al de snelste sterilisatiecyclus in hun klasse – inclusief standaarddocumentatie.

Een extra, nieuw ontwikkeld upgradesysteem biedt desgewenst nog meer snelheid en uitgebreide documentatie – en zorgt ervoor dat u optimaal bent uitgerust, ook als uw eisen veranderen.

Meer informatie

De W&H Assistina Twin MB-302

De W&H Assistina Twin is het automatische onderhoudssysteem voor al uw instrumenten. Door de baanbrekende innovatieve olievernevelingstechnologie wordt besmetting van de binnenkant van het instrument nog effectiever verwijderd.

De fijne mist produceert bedenking op zelfs de meest afgelegen delen van de tandwielen zonder dat de tandwielcomponenten in beweging moeten worden gezet. Alle aerosols worden via actieve zuiging en het geïntegreerde HEPA-filter uit de proceskamers verwijderd.

In slechts 10 seconden worden de tandwielcomponten voorzien van een grondige, uitgebreide olieservice en worden de spuitkanalen gereinigd.

De W&H Assistina 301 plus

Automatische procedures voor het onderhoud van instrumenten bieden duidelijke voordelen voor een correcte reiniging en smering, een perfecte functie en een lange levensduur van tandheelkundige instrumenten. Het is eenvoudig, veilig en kostenverlagend.

Het onderhoudsproces begint automatisch met een druk op de knop. Al na 35 seconden is het instrument perfect onderhouden.

De automatische rotatiesmering zorgt voor een optimale verdeling van de olie. Vuildeeltjes worden losgemaakt en verwijderd. De levensduur van de instrumenten wordt aanzienlijk verhoogd terwijl de servicekosten worden verlaagd.

De W&H Teon: de Thermodesinfector ne demiwateraansluiting

De nieuwe Teon is een zeer efficiënte thermodesinfector. Dankzij de speciale programma’s biedt het de beste reiniging en desinfectie voor uw dentale praktijk.

Teon verbetert de taakorganisatie van uw sterilisatieruimte, vermindert de opwerkingstijd en verhoogt de bescherming tegen kruisbesmetting.
 
■ Capaciteit/belading bijv. 22 hand- en hoekstukken of 22 afzuigers
■ Milieuvriendelijk – verwarmingspomp met variabel toerental
■ Veilig door controle – spoeldruk- en sproeiarmbewaking
■ Comfortabele ondersteuning van de droging – EcoDry
■ Absoluut veilig – aansluiting op procesdocumentatie mogelijk

Benieuwd naar ons volledige assortiment aan reinigings- en desinfectieproducten? Neem dan contact met ons op.

Klik HIER