Met de juiste thermodesinfector en autoclaaf voldoet u aan de hoogste hygiëne eisen

Om infecties van patiënten te voorkomen stelt de Wet Infectie Preventie hoge eisen aan de hygiëne (WIP Richtlijnen). Aan welke eisen u moet voldoen, hangt af van de behandelingen die u uitvoert. Als specialisten op het gebied van praktijkontwerp en als leverancier van dentale apparatuur kunnen wij u goed adviseren over de vereiste en gewenste apparatuur om uw instrumenten te steriliseren.

Vochtige warmte in de vorm van verzadigd stoom onder druk, is verreweg het meest betrouwbare medium, bekend om de vernietiging van alle vormen van microbieel leven. Met ons brede assortiment aan autoclaven van o.a. W&H en Enbio kunnen wij voor iedere situatie de perfecte sterilisator aanbieden.

Een geschikte dental sterilisator (autoclaaf) voor iedere tandarts

In de wereld van de tandheelkunde is hygiëne van het grootste belang. Een onberispelijke sterilisatie van instrumenten en apparatuur is een niet-onderhandelbare vereiste om de gezondheid en veiligheid van patiënten te waarborgen. Daarom begrijpen we bij E Dental dat elke tandarts een dental sterilisator nodig heeft die niet alleen aan hun specifieke behoeften voldoet, maar ook voldoet aan de hoogste normen van hygiëne en steriliteit.

Het steriliseren van instrumenten met een thermodesinfector of autoclaaf

Het is van cruciaal belang voor iedere tandartspraktijk om te werken met een geschikte dental sterilisator. Zowel de thermodesinfector als de autoclaaf bieden consistente resultaten, waardoor instrumenten grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd. De geautomatiseerde werking van deze apparaten maakt de sterilisatie efficiënter en bespaart kostbare tijd voor medische procedures.