De W&H Lara even uniek als uw praktijk.

De nieuwe Lara autoclaaf: klaar voor de toekomst!

De standaardversies van de W&H Lara autoclaaf bieden al de snelste sterilisatiecyclus in hun klasse, inclusief standaarddocumentatie.

Een extra, nieuw ontwikkeld upgradesysteem biedt desgewenst nog meer snelheid en uitgebreide documentatie – en zorgt ervoor dat u optimaal bent uitgerust, ook als uw eisen veranderen. De W&H Lara is verkrijgbaar in 17 & 22 liter uitvoering.

Wilt u de Lara live komen bekijken? Ze staat in onze showroom klaar om gedemonstreerd te worden.

Je hoeft geen liefhebber van design te zijn om de nieuwe Lara autoclaven te waarderen. Hun gladde oppervlakken zijn comfortabel om aan te raken, de instrumenten zijn gemakkelijk te laden en de platte kleurenschermdisplays stellen u in staat om snel en gemakkelijk door de intelligente menustructuur te navigeren.

Ontdek de nieuwe W&H Lara sterilisatoren tot in het kleinste detail. Zoveel componenten, perfect gerangschikt om u volledige tevredenheid te bieden door het sterilisatieproces te vereenvoudigen en u tegelijkertijd te voorzien van uitgebreide documentatie. Dankzij de unieke upgrademogelijkheden kunt u uw nieuwe Lara-sterilisator aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en voldoen aan de wettelijke vereisten.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle dental sterilisatoren.

Wilt u meer informatie over onze reinigings- en desinfectie oplossingen?