Met de juiste autoclaaf voldoet u aan de hoogste hygiëne eisen

De W&H Lisa is de meest intelligente Klasse B autoclaaf

De eerste generatie “Lisa” sterilisatoren deden hun intrede in 1999. Sindsdien hebben de apparaten een goede reputatie opgebouwd als zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, bij gebruikers over de hele wereld.

De NEW Lisa is de meest intelligente Klasse B sterilisator ter wereld en is de ideale toevoeging voor iedere sterilisatieruimte!

Bekijk De W&H Lisa

De nieuwe Lara autoclaaf: klaar voor de toekomst!

De standaardversies van de W&H Lara autoclaaf bieden al de snelste sterilisatiecyclus in hun klasse, inclusief standaarddocumentatie.

Een extra, nieuw ontwikkeld upgradesysteem biedt desgewenst nog meer snelheid en uitgebreide documentatie – en zorgt ervoor dat u optimaal bent uitgerust, ook als uw eisen veranderen. Naast de 17 & 22 liter uitvoering is de W&H Lara ook verkrijgbaar als de W&H Lara XL, 28 Liter uitvoering.

Bekijk De W&H Lara

De W&H Lina klasse B autoclaaf: de kracht van efficiëntie!

De W&H Lina is een klasse B autoclaaf voor de beste prestaties waarbij efficiëntie en eenvoud optimaal op elkaar zijn afgestemd.

De Lina autoclaaf kenmerkt zich door de eenvoudige bediening, ergonomisch en functioneel ontwerp, verschillende sterilisatiecycli
en uitbreidbare functies. Dit alles garandeert een hoge efficiëntie
wat leidt tot maximaal resultaat.

Bekijk De W&H Lina

Naast de autoclaven van W&H leveren we ook de autoclaven van Enbio

De supercompacte Enbio Small: klasse B autoclaaf

Bijzonder handig voor de sterilisatie van hand- en hoekstukken vanwege de extreem korte cyclus. De complete processtijd van inruimen tot en met drogen en uitpakken is bij de Enbio Small al vanaf 7 minuten.

Bekijk Enbio Small

De compacte Enbio Pro: klasse B autoclaaf

Wanneer u nét even wat meer hoekstukken wilt autoclaveren per cyclus is de Enbio Pro de beste optie. De complete process tijd van inruimen tot en met drogen en uitpakken is met de Enbio Pro al vanaf 9 minuten.

Bekijk de Enbio Pro

Wat is een autoclaaf?

Een autoclaaf is een apparaat om uw instrumenten de steriliseren en is onmisbaar in uw sterilisatieruimte. Om aan de WIP richtlijnen te voldoen is het van cruciaal belang voor iedere dentale praktijk om te werken met een geschikte autoclaaf. Een autoclaaf biedt consistente resultaten en traceerbaarheid van uw sterilisatieproces. De geautomatiseerde werking van deze apparaten maakt de sterilisatie efficiënter en bespaart kostbare tijd voor medische procedures.

Een geschikte autoclaaf kopen voor iedere tandarts en mondzorgprofessional

Wij bieden een al geruime tijd en naar alle tevredenheid de autoclaven van W&H aan, allemaal van bewezen kwaliteit. Onze selectie autoclaven is zo samengesteld om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Van de meest geavanceerde tot de meest compacte oplossingen. Elk product in ons aanbod belichaamt innovatie, betrouwbaarheid en efficiëntie. Bent u op zoek naar andere apparatuur voor uw desinfectie- en sterilisatieproces? Wij bieden verschillende totaaloplossingen welke we specifiek voor uw situatie kunnen samenstellen. Bent u benieuwd wat voor u de ideale oplossing is? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze productspecialisten adviseren u graag. Bekijk ons volledige aanbod reinigings- en desinfectieapparatuur.