De Qdent S-60 Stand-Alone Mini: groots in presteren!

Voorzien van geïntegreerde compressor en vers watersysteem

 

Laat u door de naam niet afschrikken, deze Stand-Alone unit heeft een geïntegreerde en stille compressor met opslagtank en is bovendien voorzien van een vers watersysteem dat volledige controle geeft over de waterkwaliteit.

Deze Stand-Alone unit is volledig voor four handed dentistry ontwikkeld en biedt maximale vrijheid rondom het werkgebied van zowel de behandelaar als de assistent. Het arm systeem biedt links- en rechtshandige behandelaars de mogelijkheid om moeiteloos na elkaar op dezelfde installatie te werken.

In combinatie met een mobiele afzuigunit, of een vaste afzuiging op 12-uur is snel een functionele werkplek ingericht.

De zuil van de S-60 Stand-Alone Mini kan zowel links als rechts van de behandelstoel worden geplaatst. Maximale vrijheid dus in een compacte unit.

Alleen echte kwaliteitscomponenten in deze behandelunit

De Qdent S-60 Stand-Alone Mini biedt u alles in een complete, ergonomische en stijlvolle behandelunit.

De compacte geïntegreerde Hi-End compressor van Siemens voldoet aan de laatste eisen en is overigens uitgevoerd met de allernieuwste Hepa filtertechniek.

De nieuwste techniek compact weggewerkt in de stijlvolle zuil

Alles volledig en geluidsarm geïntegreerd

 

De Qdent S-60 Stand-Alone Mini biedt u alles in een complete, ergonomische en stijlvolle behandelunit.

De “machine kamer” van de S-60 Stand-Alone Mini is middels het magneetpaneel gemakkelijk toegankelijk. Compressor en luchttank zitten netjes weggewerkt in een geluidsabsorberende behuizing. U investeert niet meer in duur leidingwerk en ook niet meer in een aparte ruimte voor externe apparatuur. De Qdent S-60 Stand-Alone Mini heeft alles volledig en geluidsarm geïntegreerd.

De eerder genoemde compressor is overigens uitgevoerd met de allernieuwste Hepa filtertechniek.

Qdent behandelunits zijn duurzaam en bewezen betrouwbaar.

1 stopcontact is voldoende

De Qdent S-60 Stand-Alone unit functioneert volledig autonoom zonder ook maar enige concessie te doen aan functionaliteit, comfort, ergonomie en vormgeving.

Autonoom betekent: geen aan- en afvoer van water en lucht. Het enige dat deze behandelunit nodig heeft is een stopcontact.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle behandelunits en stand alone units.