De Qdent S-60 Stand Alone: Geen leidingen, geen kosten!

Scandinavische ergonomie

Een echt compromisloos Stand-Alone behandelconcept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon en vies watervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon, u kiest de samenstelling naar keuze!

Naast de ultieme four-handed zweep variant is deze behandelunit ook verkrijgbaar in een cart of hangslang uitvoering.

De Scandinavische ergonomie wordt volledig mogelijk gemaakt door het geavanceerde armsysteem dat ruimte biedt voor traditioneel werken en voor ultieme four-handed dentistry.

Het optionele spittoon is uniek voor een stand-alone behandelunit.

Achter de gemakkelijk te verwijderen, magnetische panelen, schuilt een geruisloze “machine kamer” en een natte cel.

Een echt compromisloos en tegelijkertijd zeer stijlvol stand-alone behandelconcept met volledig geïntegreerde afzuigmotor, compressor, schoon- en vieswatervoorziening, amalgaamafscheiding en zelfs de mogelijkheid voor een spittoon, u kiest de samenstelling naar keuze!

In het water en waste compartiment wordt schoon water ten behoeve van het optionele spittoon opgeslagen in een 5 liter watertank, het amalgaam gescheiden middels een Dürr Dental CAS1 amalgaamafscheider en het afvalwater opgeslagen in een 4 liter tank.

Alleen echte kwaliteitscomponenten in de Qdent S-60 Stand-Alone

Uiteraard ook leverbaar zonder het spittoon

De Qdent S-60 Stand-Alone biedt u alles in een complete, ergonomische en stijlvolle behandelunit.

De “machine kamer” van de S-60 Stand-Alone is middels het magneetpaneel gemakkelijk toegankelijk. Compressor, luchttank en afzuigmotor zitten netjes weggewerkt in een geluidsabsorberende behuizing. U investeert niet meer in duur leidingwerk en ook niet meer in een aparte ruimte voor externe apparatuur. De Qdent S-60 Stand-Alone heeft alles volledig en geluidsarm geïntegreerd.

De eerder genoemde afzuigmotor en compressor zijn overigens uitgevoerd met de allernieuwste Hepa filters.

Qdent behandelunits zijn duurzaam en bewezen betrouwbaar.

1 stopcontact is voldoende

De Qdent S-60 Stand-Alone unit functioneert volledig autonoom zonder ook maar enige concessie te doen aan functionaliteit, comfort, ergonomie en vormgeving.

Autonoom betekent: geen aan- en afvoer van water en lucht. Het enige dat deze behandelunit nodig heeft is een stopcontact.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle behandelunits en stand alone units.

Kom langs in onze showroom voor een uitgebreide demonstratie