Qline metal modules: flexibel, degelijk en stoer

Een ruime keuze aan mogelijkheden en opties

De metalen modules van Qline zijn degelijke behandelkasten en vormen een stoer behandelmeubel in uw praktijk.

Er is een zeer ruime keuze aan indelingen en lade inzetten en naar keuze kan dit meubel worden geleverd met een strakke lage spatrand of een robuuste hoge achterwand. Het werkblad kan al dan niet worden voorzien van gootsteen en kraan.

Soepel lopende lades voorzien van soft-close systeem

De lades van de Qline metal modules lopen op zeer solide geleiders. Door een lichte aanraking zorgt het self-/softclose systeem ervoor dat de lades nagenoeg geruisloos sluiten. Wel zo prettig in tegenstelling tot reguliere en ouderwetse systemen.

Naast 'vast' ook als mobiele module verkrijgbaar

De bijzondere functionaliteit en het gebruiksgemak maken de metalen behandelmodules van Qline hét meubel voor de tandheelkundige praktijk.

Met de vaste modules is een strakke opstelling te creëren. Wanneer dit wordt gecombineerd met een mobiele module ontstaat een multifunctioneel behandelmeubel.

Maak kennis met onze Tracy

Ons uiterst functionele en soepel rollende (hygiëne) traymeubel.

Tracy is vervaardigd uit metaal en voorzien van twee aparte compartimenten met ruime tray systemen. Ondanks de gunstige afmetingen heeft dit meubel een capaciteit voor maar liefst 12 trays vuil en 12 trays schoon.

Meer informatie

Uw Cad-Cam systeem op een mobiele cart

Door uw Cad-Cam systeem op een bijpassende metal cart te installeren maakt u uw flexibele werkomgeving echt helemaal af. Super solide afgewerkt en voorzien van geruisloos rollende wieltjes met stop. De kolom is voorzien van een (verbazend ruime) bergruimte welke achter een magnetisch paneel is weggewerkt.

Uw scanner kan binnen handbereik op de tray geplaatst worden en uw scanlaptop staat op ergonomische hoogte op een standaard. Door de grote geïntegreerde handgreep trekt u de cart makkelijk naar u toe.

Met de apparaatcart een compleet modulaire collectie

Om onze Qline metal collectie compleet te maken hebben we deze handige apparaatcart ontwikkeld. De cart is minimalistisch en modern vormgegeven en uitgevoerd met drie solide verdiepingen. Ook is de cart voorzien van twee stopcontacten en aansluiting voor perslucht.

De soepel rollende wieltjes maken het een écht multifunctionele en flexibel inzetbare cart.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle praktijkinrichting.

Vaste modules met plint (500mm breed x 850mm hoog)

Mobiele modules (500mm breed x 845mm hoog)