De hoogste kwaliteit solo afbeeldingen voor een betrouwbare diagnose.

Acteon SOPIX 2 digitale röntgen sensoren

Dankzij de slimme dosis maakt u altijd een röntgenfoto van optimale kwaliteit. Deze kwaliteit blijft continu dankzij de automatische controle van de belichting van het beeld. De slimme SOPIX 2 sensoren bevriezen automatisch de beeldacquisitie.

Zorg voor een betrouwbare klinische diagnose dankzij een duidelijke en nauwkeurige contrasterende röntgenfoto en een eenvoudige aflezing van de verschillende tandweefsels. De SOPIX 2 biedt u nog meer prestaties dankzij een echte resolutie >18 lp/mm

SOPIX 2 Inside: uniek & veilig

De SOPIX 2 Inside wordt geïntegreerd in het X-mind Unity intra oraal röntgensysteem en zorgt voor de bescherming van de patiënt.

Stop nutteloze straling dankzij de ACE-Technologie.
De integratie van de sensor in het X-mind intra orale röntgensysteem in combinatie met de ACE-technologie zorgt voor een unieke samenwerking.

Wanneer de SOPIX 2 Inside voldoende straling heeft ontvangen om een goede beeldkwaliteit te garanderen, wordt de röntgenstraling van de X-mind Unity gestopt.

Optimale bescherming voor uw patiënt.
ACE technologie, geïntegreerd in de Sopix2 inside sensor en gecombineerd met de X-mind Unity, minimaliseert de blootstelling van de patiënt aan röntgenstraling. De patiënt krijgt alleen de benodigde dosis, aangepast aan zijn tandheelkundige morfologie, die hem beschermt tegen onnodige overmatige blootstelling. ACE verlaagd de dosis voor de patiënt met maximaal 52% in vergelijking met een standaard belichting.

Imagen Sensor Gold 1 & 2

De afgeronde randen maken deze sensor comfortabel voor de patiënt en de extra schadebestendige behuizing beschermt het tegen stoten en bijten en verlengt hiermee de levensduur van de sensor.

De sensor produceert beelden van zeer hoge kwaliteit met een hoge resolutie van 27 lp/mm.

De sensor is verkrijgbaar in 2 maten:
#1 : met actief sensoroppervlak van 20×30 mm
#2 : met actief sensoroppervlak van 26×38 mm

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle diagnostische apparatuur.

Meer informatie over röntgensensoren?