De Chirana EASY Impose: minimalistisch en elegant

Een lust voor efficiënt en hygiënisch werken

 

De unit voor iedereen die van minimalisme en functionaliteit houdt. Naast een lust voor het oog, is het ook een lust voor efficiënt en hygiënisch werken.

Het instrumentplateau en de operatielamp ontspringen van een slanke kolom die naast de stoel staat, de afzuigarm onder de stoel is eenvoudig te verplaatsen zodat de links- en de rechtshandige behandelaar zich bijzonder thuis voelt.

Bewegingen van de patiënt hebben geen invloed op instrumenten of operatielamp, die stabiliteit komt het werkplezier ten goede. De Impose is compact, bijzonder handig in kleinere ruimtes maar ook in de grotere behandelkamer komt het minimalistische design goed uit de verf.

De Impose is ideaal voor links- en rechtshandig gebruik

De elegante arm geeft veel bewegingsvrijheid waardoor deze unit ideaal is voor links- en rechtshandig gebruik.

Het slanke statief staat richting de stoelvoet geplaatst waardoor een maximaal behandelgebied overblijft voor de behandelaars en assistent.

De in hoogte verstelbare afzuigconsole is gemakkelijk aan de rechter en linkerkant van de rugleuning te plaatsen.

Overzichtelijke en strak vormgegeven tiptoetsbediening binnen handbereik.

Standaard al heel compleet uitgerust

 

De EASY Impose biedt een overzichtelijk instrumentplateau dat bovendien glad is afgewerkt en daardoor makkelijk is te reinigen.

Het bedieningselement biedt onder andere directe toegang tot functies als toerental instelling, spray instelling en rotatie richting. De EASY line biedt precies de instelmogelijkheden die u mag verwachten van een behandelunit. Liever instellen met een hygiënisch touch screen? Geen probleem ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De slanke zwepen zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. Naast ultieme bewegingsvrijheid geven de instrumenten superieure balans. De instrumenten hangen altijd onder de ideale hoek waardoor u snel en ergonomisch kunt werken.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle behandelunits.

Wilt u meer informatie over deze of andere behandelconcepten?