De Chirana EASY Switch: Futuristisch en efficiënt!

Futuristische looks gecombineerd met efficiënt functioneren

Doe eens anders, kies eens niks naast de stoel. De unit is alleen op functionele wijze aanwezig. Naast de futuristische looks functioneert dit concept efficiënt.

Het instrumentplateau en de operatielamp ontspringen uit het plafond en geven een maximale vrijheid. De afzuigarm onder de stoel is eenvoudig te verplaatsen zodat de links- en de rechtshandige behandelaar zich bijzonder thuis voelt.

Bewegingen van de patiënt hebben geen invloed op instrumenten of operatielamp, die stabiliteit komt het werkplezier ten goede. De Switch is compact, bijzonder handig in kleinere ruimtes maar ook in de grotere behandelkamer komt het minimalistische design goed uit de verf.

100% instapvrijheid met de EASY Switch.

De gebogen arm is uniek in de markt en zorgt ervoor dat dit de enige plafond unit is die 100% instapvrijheid biedt. De opstelling van de EASY Switch geeft de behandelaar, assistent en de patiënt vrijheid.

De afzuigarm is net als de gehele unit eenvoudig van links naar rechts te verplaatsen en de communicatie tussen de plafondunit en de stoel komt samen in de stijlvol vormgegeven stoelvoet.

Overzichtelijke en strak vormgegeven tiptoetsbediening binnen handbereik.

Al uw instrumenten perfect uitgebalanceerd!

 

De EASY Switch is uitvoerbaar in zweepvariant met een overzichtelijk instrumentplateau. Dit plateau is glad is afgewerkt en daardoor makkelijk te reinigen.

Het bedieningselement biedt onder andere directe toegang tot functies als toerental instelling, spray instelling en rotatie richting. De EASY line biedt precies de instelmogelijkheden die u mag verwachten van een behandelunit. Liever instellen met een hygiënisch touch screen? Geen probleem ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De slanke zwepen zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. Naast ultieme bewegingsvrijheid geven de instrumenten superieure balans. De instrumenten hangen altijd onder de ideale hoek waardoor u snel en ergonomisch kunt werken.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle behandelunits.

Wilt u meer informatie over behandelunits aanvragen?