Sneeuwwitje en de 7 kleine mensen

Op een perfecte locatie in het Amsterdamse Willemspark startte tandarts Eva Niermeijer haar laagdrempelige tandartspraktijk.

Het voormalige woonhuis werd door E Build in ras tempo omgetoverd tot een strakke praktijkruimte waar rust en eenvoud zorgen voor een prettige sfeer. De praktijk voldoet aan de moderne eisen die gesteld worden op gebied van hygiëne en praktijklogistiek.

Kleur en materiaalgebruik maken de ruimte tijdloos en duurzaam.Het voormalige woonhuis werd door E Build in ras tempo omgetoverd tot een strakke praktijkruimte waar rust en eenvoud zorgen voor een prettige sfeer. De praktijk voldoet aan de moderne eisen die gesteld worden op gebied van hygiëne en praktijklogistiek. Kleur en materiaalgebruik maken de ruimte tijdloos en duurzaam.

Deze tandartspraktijk in Amsterdam valt zelfs zo op dat deze het decor was voor de tandartsscène in de televisieflm ‘Sneeuwwitje en de 7 kleine mensen’.

De keuze voor een Japanse behandelstoel van Morita past in het tijdloze en duurzame karakter van de praktijk.

E Dental en E Build hebben dit project TurnKey opgeleverd. Tandarts Eva Niermeijer sprak van een vlotte planning, prettig overleg en het eindresultaat dat zij voor ogen had.

Klik HIER om naar de website van Eva te gaan.

Op een perfecte locatie in het Amsterdamse Willemspark.