Hagens & Schouten Wormerveer

Een grote tandartsenpraktijk met 5 behandelkamers, voorzien van optimale routing en ergonomie en volledig conform de WIP richtlijnen, dat was kort gezegd de verlanglijst van Wim Hagens en Alexander Schouten. Zij delen hun mooie pand in hartje Wormerveer met OrthoCenter. De praktijken zijn gescheiden maar de Morita OPG/RSP wordt gedeeld, een goed voorbeeld van verstandig investeren.

De duidelijke scheiding van het gebied waar de patiënt vertoefd en de overige praktijkruimtes is evident, het verschaft duidelijkheid voor de patiënt. De ruimtes voorreiniging, desinfectie, sterilisatie en voorraad vormen het hart van de praktijk. Hier is het druk, in de behandelkamers heerst er rust.

Geen rust in de letterlijke zin maar rust om juist daardoor bijzonder efficiënt te behandelen. De juiste keuze van apparatuur en meubilair, de doordachte logistiek en een goede planning maken deze efficiency mogelijk. Vaak denkt men dat hard werken en ergonomie op gespannen voet staan, Wim en Alexander laten het omkeerde zien. Slim en ontspannen werken in een gezonde en prettige omgeving, in een praktijk die zij, samen met E Dental, hebben bedacht en door E Build vlot en kundig gerealiseerd is.

In onderstaand fotoalbum bieden we u een mooi overzicht van deze door ons gerealiseerde praktijk.

Slim werken in een gezonde omgeving

Wilt u meer informatie over dit of een ander project? Neem dan contact met ons op.

klik HIER