Licht, ruimte, privacy en respect voor de architectuur

Ortho Nova bevindt zich in ´Het Meervoud` in Amsterdam. Een fraai, architectonisch gebouw met onder andere de Steve Jobsschool.

Een casco ruimte van bijna 400 M2

Uitgangspunten voor de nieuwe praktijk waren; veel licht in de ruimtes, juiste ergonomie, aandacht voor privacy en maximaal gebruik van de hoogte van het pand. E Build nam dit Turn-Key project van ontwerp tot realisatie en inrichting op zich. De casco ruimte van bijna 400 M2 werd in korte tijd veranderd in een moderne orthodontiepraktijk.

In deze praktijk is er veel aandacht voor privacy van de patiënten. Geen grote zaal maar aparte behandelruimtes. De kamers worden gescheiden door glas cassettewanden horizontaal gestapeld in antraciet aluminium. Helder en opvallend kleurgebruik in combinatie met semitransparante folie met opdrukken van Amsterdamse stadstaferelen geven de praktijk een bijzondere sfeer.

De LED verlichting is duurzaam en eigentijds. Uiteraard kan de hele praktijk de toetsing door de IGZ glansrijk doorstaan. E Dental plaatste 7 Focus 4 Ortho stoelen, alle randapparatuur, meubilair, verlichting en natuurlijk ook de Morita OPG/RSP.

Wilt u meer informatie over dit of een ander project? Neem dan contact met ons op.

Klik HIER