Eine perfekte Zusammenarbeit und ein schönes Endergebnis

De Zwitserse orthodontist Egger vond in E Dental de ideale leverancier van hun Qdent behandelstoelen en op maat gemaakt meubilair.

Op afstand heeft E Dental meegewerkt aan het ontwerp en zijn de installatiewerkzaamheden gecoördineerd. Na het gereedkomen van de bouw zijn de monteurs naar Zwitserland afgereisd om alles netjes te plaatsen.

Ook bij orthodontist Egger is er veel aandacht voor de uitleg aan de patiënt. De Qdent monitoren welke aan de comfortabele behandelstoelen zijn gemonteerd vergemakkelijken dit en zorgen daarbij voor een efficiënte workflow. De custom-made behandelmeubelen zijn compact en compleet, alle snoeren zijn netjes weggewerkt en de speciale plint waarop het behandelmeubel staat geeft ruimte en lucht aan het ontwerp. Omdat dit ontwerp zo goed is uitgepakt hebben we deze zelfs in ons vaste assortiment opgenomen. Klik HIER voor meer informatie over dit meubel.

Het opvallende en frisse kleurgebruik van de bekleding, welke perfect matcht bij de huisstijl van de praktijk, is zelfs tot in de wachtruimte doorgevoerd. De bouw van deze orthodontistenpraktijk is er eentje waar we graag en met gepaste trots op terugkijken.

Klik HIER om de website van deze Zwitserse orthodontist te bekijken.

Evenwichtige en gedurfde toepassing van kleur en stijl.

Wilt u meer informatie over dit of een ander project? Neem dan contact met ons op.

Klik HIER