De orthodontisten Ad Hermus en Edwin Ongkosuwito groeiden uit hun pand. Toen er grenzend aan hun praktijk 150 m2 vrij kwam aarzelden ze geen moment. Uitbreiding was een must want er was inmiddels al een derde orthodontist (Ruurd Hermus) actief in hun praktijk.

Om het gemoedelijke karakter van hun oude praktijk te behouden is er bewust gekozen om de praktijk visueel in tweeën te delen. De logistiek, buiten het zicht van de patiënt, is uiteraard wel één groot geheel en door een slimme indeling een geoliede machine.

Privacy, een steeds belangrijker aspect in de orthodontie, wordt duidelijk gerespecteerd door separate behandelplekken in plaats van een rij patiënten op een grote zaal. Eyecatcher in het ontwerp zijn de ronde vormen, overal terug te vinden onder meer in de behandelplekken, balie en ook in de vloeren. Dit in combinatie met een fraaie kleurstelling, wit in combinatie met hout, geeft een cleane en toch warme uitstraling. Professioneel en hartelijk!

E Dental en E Build waren als enige partij in staat om de krappe planning van de verbouwing te garanderen. Ook een reden voor de heren om met E Dental en E Build in zee te gaan.

Klik HIER om naar de website van Ortho Capelle te gaan.

Door deze praktijkverbouwing nu een professionele en warme uitstraling.