Alles over de mond, Rotterdam

In opdracht van Daniëlla Jadranski hebben we in het mooie en ‘upcoming’ Kralingen, Rotterdam een schitterende mondzorgpraktijk gerealiseerd.

Een compacte maar geheel complete éénkamerpraktijk voorzien van, wachtruimte, receptie, een schitterende Qdent S-60 Stand-Alone behandelunit met AlyaCam, een strak Egger behandelmeubel en een compleet ingerichte steriele ruimte. Kortom: een compacte praktijk maar op een slimme manier van alles voorzien.

Inmiddels is deze praktijk al een tijd naar volle tevredenheid  operabel. De vele complimenten die Daniëlla van haar patiënten ontvangt over de prettige ambiance en de comfortabele behandelstoel zijn voor ons een goed teken van een geslaagde verbouwing. Kijk op www.allesoverdemond.nl en volg op Instagram @allesoverdemond

Ingericht met haar goede gevoel voor stijl, gebouwd met onze technische know-how.

Voor de verbouwing:

Na de verbouwing:

Het voorheen sterk gedateerde pand is gelegen op absolute toplocatie in Kralingen. Door de gunstige indeling en prettige ruimtes bleek het een pandje met enorm veel potentie. Op locatie zijn de eerste ideeën besproken en is een eerste aanzet voor een plan van aanpak gemaakt. De ruimtes zij volledig gestript en klaargemaakt voor de realisatie van de nieuwe praktische indeling.

Er zijn overal voorzetwanden geplaatst en er is een volledig nieuwe elektrische installatie geïnstalleerd. Airconditioning is gemonteerd en een compleet ingerichte steriele ruimte is geplaatst. De nieuwe verlichting en de grote glazen wanden zorgen voor een ruimtelijk effect. De strakke pvc vloer is netjes gelegd en tijdens de verbouwing afgedekt ter bescherming. De wanden op de begane grond zijn strak gestuct en fris geschilderd. Het witte behandelmeubel en de Qdent S-60 Stand-Alone behandelunit, met overigens schitterende kleurstelling, staan centraal in de behandelruimte.

Voor deze unit was overigens grof hak- en breekwerk niet nodig omdat de unit compleet autonoom is.

Hieronder ziet u een greep uit de vele foto's die tijdens de verbouwing zijn genomen.

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Klik HIER