Een moderne, stijlvolle en ongedwongen kliniek

Kliniek Duin & Dael is een unieke, multidisciplinaire kliniek waar tandartsen, mondhygiënisten, een orthodontist én een cosmetisch arts optimaal samenwerken vanuit dezelfde vestiging.

Het in 1937 door architectenbureau Granpré Molière, Verhagen en Kok uit Rotterdam, in opdracht van het Groene Kruis ontworpen pand word gezien als één van de meest karakteristieke in Wassenaar.

Voorheen vond hier wijkverpleging, kraamverzorging en ziekenverpleging plaats en later heeft het pand dienst gedaan als kantoorpand met woonhuis.

In opdracht van de heer Voorthuis hebben E Dental en E Build dit historische pand weer in ere mogen herstellen in de vorm van een moderne kliniek voor tandheelkunde. Hiermee heeft het haar maatschappelijke functie weer verkregen. Zo is er een aangename lichte wachtkamer gecreëerd en de donkere muffe kelder is nu een schitterende pantry. De oude muffe kantoorruimtes zijn nu frisse moderne behandelkamers voor tandheelkunde met comfortabele behandelstoelen en Ambidexter behandelunits. De technische ruimte heeft een mooie plek op de benedenverdieping gekregen, is goed uit het zicht maar toch goed bereikbaar.

Kliniek Duin & Dael is een vestiging voor tandheelkunde die door E Dental & E Build is verbouwd tot moderne, stijlvolle en ongedwongen kliniek. In onderstaande fotogallery ziet u de voor- en na-de-verbouwing-foto’s. Daaronder kunt u de kliniek virtueel bezoeken.

Klik HIER voor de website van Duin & Dael.

Optimaal samenwerken vanuit eenzelfde vestiging.

3D tour voor verbouwing

3D tour na verbouwing

Wilt u meer informatie over dit of een ander project? Neem dan contact met ons op.

Klik HIER