23 mei van 18:30 tot 21:30 workshop intra oraal scannen!

Wie wil het niet, gemak en zekerheid bij het maken van een afdruk, snelle communicatie met het lab en handige opslag van alle gegevens. Meld u aan voor deze interessante en leerzame workshop via het formulier onderaan deze pagina.

Waarom starten met mondscannen?

Mondscanners bieden vele mogelijkheden om uw praktijk future proof en milieu vriendelijk te maken.

U kunt handiger en efficiënter afdrukken van uw patiënten maken en daarnaast gemakkelijker met uw lab communiceren. Inmiddels zijn er steeds meer goede en betaalbare systemen op de markt waardoor deze techniek inmiddels voor elke praktijk ook financieel haalbaar is en zelfs voordeel biedt.

Hoe u een digitale mondscanner binnen uw praktijkvoering kunt inzetten leert u tijdens deze praktische workshop.

Ook meegaan met de tijd?

Schrijf u dan in voor onze hands-on workshop over mondscanners en maak kennis met scantechnieken en scanprotocollen voor o.a.:

  • algemene tandheelkunde
  • orthodontie
  • implantologie
  • tandprothetiek
  • aesthetics
  • gnatologie
  • bruxisme
  • restauratieve tandheelkunde

Tevens wordt ook de uitgebreid stilgestaan bij de samenwerking met uw lab, vaak een onderschoven maar zeer essentieel detail. Er zullen een aantal mondscanners voorhanden zijn waarmee u na de workshop kunt oefenen.

Let op: de workshop zal in het Engels gegeven worden.

Uw host: David Claridge

De workshops worden gegeven door David Claridge. De Engelse David is van origine tandtechnieker en heeft inmiddels al honderden tandartsen en assistenten opgeleid. Hij is al jarenlang dé specialist op het gebied van trainingen in intra orale technieken en de implementatie hiervan binnen tandheelkundige praktijken en tandtechnische laboratoria.

Vanzelfsprekend kunnen niet alle toepassingsgebieden in slechts 1 uur behandeld worden, daarom vragen wij u vriendelijk uw interesse gebied in onderstaand formulier aan te geven zodat David de workshop hierop kan afstemmen.

Meld u hieronder aan voor de workshop op donderdag 23 mei 2024.