3D intra oraal mondscannen: nu bereikbaar voor iedereen

Digitale mondscanners zijn steeds meer gemeengoed in de huidige praktijkvoering binnen de tandheelkunde.

Het idee dat scansystemen ingewikkeld en lastig aan te leren zijn is niet meer van deze tijd. De huidige generatie digitale mondscanners werken dusdanig intuïtief en de software is zo gebruiksvriendelijk dat de aanleercurve minimaal is. U realiseert al vrij eenvoudig een extra workflow dus extra dienst voor uw praktijk. Met onze Intra Orale Scansystemen bent u in no-time aan de slag en onze specialisten leggen u graag uit wat voor uw situatie de beste scanoplossing is.

De 3Disc Heron IOS

Een uiterst betaalbaar intra oraal scannen met 100% open software.

Wanneer u investeert in een Heron™ IOS-systeem, ontvangt u een complete oplossing bestaande uit een kleine lichtgewicht mondscanner en een compleet case management software pakket. De Heron™ IOS software ondersteunt de volledige digitale afdruk workflow, met inbegrip van case management, scannen, validatie, commentaar en bestelling indiening.

Bekroond met een 2e plaats bij de IOS Peoples Choice Awards 2022
Kijk voor alle deelnemende mondscanners op: The Intraoral Scanner Awards 2022 – Institute of Digital Dentistry

Bekijk de Heron Intra Orale Scanner

De 3DISC OVO Intra Orale Scanner

De nieuwe 3DISC OVO is de combinatie van 3 technologieën:
2D-camera  –  3D-mondscanner  –  Scan & Tell-communicatiehub

Overleg, met behulp van de bijgeleverde iPad, met uw patiënt. Dit om het verloop van de behandeling transparant te laten verlopen.

De bijgeleverde 100% open HeronClinic software is zo ontworpen dat u stap voor stap, moeiteloos door het gehele scanproces wordt begeleid.

Bekijk de 3DISC OVO Intra Orale Scanner

Meer informatie over Intra Orale Scanners?