3D intra orale mondscanners & dental CAD-CAM software bereikbaar voor iedereen in de tandheelkunde

Digitale mondscanners zijn steeds meer gemeengoed in de huidige praktijkvoering binnen de tandheelkunde.

Het idee dat scansystemen ingewikkeld en lastig aan te leren zijn is niet meer van deze tijd. De huidige generatie digitale mondscanners werken dusdanig intuïtief en de software is zo gebruiksvriendelijk dat de aanleercurve minimaal is. U realiseert al vrij eenvoudig een extra workflow dus extra dienst voor uw praktijk. Met onze verschillende Intra Orale Scansystemen bent u in no-time aan de slag en onze specialisten leggen u graag uit wat voor uw situatie de beste scanoplossing is. Onderstaand ziet u onze Intra Orale Scanners.

De 3Disc Heron IOS

Een uiterst betaalbare mondscanner met 100% open software.

Wanneer u investeert in een Heron™ IOS-systeem, ontvangt u een complete oplossing bestaande uit een kleine lichtgewicht mondscanner en een compleet case management software pakket. De Heron™ IOS software ondersteunt de volledige digitale afdruk workflow, met inbegrip van case management, scannen, validatie, commentaar en bestelling indiening.

Bekroond met een 2e plaats bij de IOS Peoples Choice Awards 2022
Kijk voor alle deelnemende mondscanners op: The Intraoral Scanner Awards 2022 – Institute of Digital Dentistry

Bekijk de Heron Intra Orale Scanner

De 3DISC OVO Intra Orale Scanner

De nieuwe 3DISC OVO is de combinatie van 3 technologieën:
2D-camera  –  3D-mondscanner  –  Scan&Tell-communicatiehub

Overleg, met behulp van de bijgeleverde iPad, met uw patiënt. Dit om het verloop van de behandeling transparant te laten verlopen.

De bijgeleverde 100% open HeronClinic software is zo ontworpen dat u stap voor stap, moeiteloos door het gehele scanproces wordt begeleid.

Bekijk de 3DISC OVO Intra Orale Scanner

De Medit i700 Wired Intra Orale Scanner

Met de Medit i700 Intra Orale scanner scant u moeiteloos en met extreem hoge snelheid.

De Medit i700 wordt geleverd met Medit Link Software. Hiermee kunt u uw digitale workflow naar een volgend level tillen. De software is zeer eenvoudig aan te leren en bied de mogelijkheid om van verschillende patiënten de scangegevens en orders overzichtelijk te beheren.

Bekijk de Medit i700 Wired

De Medit i700 Wireless Intra Orale Scanner

In tegenstelling tot de meeste andere intra orale scanners is de Medit i700 wireless zoals de naam al zegt: volledig draadloos, dus extreem goed hanteerbaar.

Het bied u alle vrijheid om eenvoudig het scangebied af te gaan vanuit elke hoek en op een zo efficiënt mogelijke manier. Scan dus moeiteloos ook alle lastig te bereiken gebieden zonder tegenwerking aan uw handbeweging.

Bekijk de Medit i700 Wireless

Uw mondscanner flexibel gebruiken? Onze schitterende Tron Scancart bied u de gewenste mobiliteit.

Interesse? mail ons!

Meer informatie over Intra Orale Scanners?