Service

Apparatuur aankopen is één. Technisch onderhoud om jarenlang zonder problemen te kunnen werken en de levensduur van uw kostbare apparatuur te verlengen is twee. Dit laatste verzorgt onze technische dienst voor u. Onze monteurs zetten voor u hun beste beentje voor want service en kwaliteit zijn de belangrijkste steunpilaren waarop uw vertrouwen in ons is gebaseerd. Goed functioneren en patiënt veiligheid zijn belangrijke redenen om uw apparatuur in goede conditie te houden. Daarnaast voorkomt het preventief onderhoud niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur.

Onze klanten stellen hoge eisen, garanties en inzet van onze technische dienst. E Dental levert een effectieve en innovatieve bijdrage aan de kwaliteit en continuïteit van uw kostbare apparatuur. Met hun specifieke kennis van elektronica, mechanica en installatietechniek zijn onze monteurs in staat om adequaat te acteren. Service is voor hen meer dan het verhelpen van storingen. Ook het geven van adviezen, met betrekking tot zaken die u zelf kunt doen om onnodige slijtage en storingen voor te zijn, is een belangrijk deel van hun werk. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

Door de schaalgrootte van ons bedrijf zijn wij in staat om onze uitstekende en persoonlijke service te verlenen tegen een bijzonder acceptabel tarief. Onze gediplomeerde en ervaren medewerkers hebben een relevante opleiding gehad en worden jaarlijks bijgeschoold. Een vakgebied met zoveel innovatie als tandheelkunde vraagt om actuele kennis over de nieuwste ontwikkelingen. Onze monteurs kennen hun producten als geen ander en scoren dan ook bijzonder hoog op hun effectiviteit; bijna 94% van alle storingen wordt in één keer opgelost.

Ook na vele jaren trouwe dienst loont het nog steeds om uw apparatuur te laten onderhouden en zo nodig te laten repareren voor nog langer gebruiksplezier. E Dental werkt met originele onderdelen daar waar nodig, als goedkopere alternatieven niet onderdoen in kwaliteit of levensduur schromen wij niet om daarvoor te kiezen. Wij willen voor een fatsoenlijke prijs onze uitstekende service leveren. 

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top