3Disc FireCR dental fosfor systeem (USB/Ethernet)

Inclusief maximaal inruilvoordeel

 

■ Verwerkingstijd 4,1 seconden
■ Geschikt voor het uitlezen van size 0 t/m 4
■ Geschikt voor USB en netwerk aansluitingen

-36%
Price: €4.395,-

Fosfor diagnostiek opnieuw gedefinieerd
DISC Imaging is een toonaangevende ontwikkelaar van beeldvormingsproducten voor de medische, tandheelkundige en veterinaire markt. Het bedrijf creëert kwalitatief hoogwaardige en compacte apparaten tegen een betaalbare prijs. De FireCR Dental Reader maakt eenvoudig, snel en voordelig digitale beelden van hoge kwaliteit en is de perfecte oplossing voor elke tandartspraktijk van groot tot klein.

 

De automatische magnetische invoer van de FireCR Dental Reader zorgt voor een geweldig gebruiksgemak: met één druk op de lade kunt u aan de slag. Het apparaat is compatibel met DICOM 3.0 en sluit aan op bestaande systemen zoals Visiquick, Mediadent en Exquiray. Het maakt gebruik van een complete set herbruikbare beeldplaatjes die eenvoudiger en sneller te plaatsen zijn dan intra-orale digitale sensoren. Bovendien is er een groot beeldplaatje in maat 4c beschikbaar, zodat u het complexe en inefficiënte proces van beelden samenvoegen (bijv. van twee plaatjes in maat 3) wordt bespaard.

 

Uniek lcd-kleurentouchscreen
De FireCR Dental Reader is uitgerust met een uniek lcd-kleurentouchscreen en een intuïtieve gebruikersinterface. Hierdoor is de bediening van het apparaat kinderspel.

 

Elegant design & geweldig gebruiksgemak
De FireCR Dental Reader combineert een elegant design met een krachtig en gebruiksvriendelijk systeem dat continu perfecte resultaten levert.

 

■ Intuïtief LCD Touch Screen bediening
■ USB en Netwerkaansluiting
■ Supersnelle verwerkingstijd
■ Geschikt voor size 0,1,2,3 en 4
■ Compact
■ Gemakkelijke integratie

 

Bekijk ook de video's in het tabblad video

Het product is aan uw informatieverzoek toegevoegd.


Wanneer u onderstaande velden invult en vervolgens “surf verder” kunt extra informatieverzoeken toevoegen aan dit verzoek zonder dat u nogmaals wordt verzocht uw details in te vullen. Wanneer u “verstuur” selecteert zal het informatieverzoek direct verzonden worden.

Uw verzoek bevat de volgende producten. (voeg dit product nogmaals toe)
E-mail:*
Naam:*
Geslacht:*
Functie:*
Kliniek:
Straat:*
Postcode:*
Plaats:*
Land:
Telefoon:
Extra Informatie:

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top