De W&H Lara even uniek als uw praktijk

De standaardversies van de nieuwe Lara-sterilisatoren bieden al de snelste sterilisatiecyclus in hun klasse - inclusief standaarddocumentatie. Een extra, nieuw ontwikkeld upgradesysteem biedt desgewenst nog meer snelheid en uitgebreide documentatie - en zorgt ervoor dat u optimaal bent uitgerust, ook als uw eisen veranderen.

De nieuwe Lara autoclaaf: klaar voor de toekomst!

Je hoeft geen liefhebber van design te zijn om de nieuwe Lara autoclaven te waarderen. Hun gladde oppervlakken zijn comfortabel om aan te raken, de instrumenten zijn gemakkelijk te laden en de platte kleurenschermdisplays stellen u in staat om snel en gemakkelijk door de intelligente menustructuur te navigeren.

Ontdek de nieuwe W&H Lara sterilisatoren tot in het kleinste detail. Zoveel componenten, perfect gerangschikt om u volledige tevredenheid te bieden door het sterilisatieproces te vereenvoudigen en u tegelijkertijd te voorzien van uitgebreide documentatie. Dankzij de unieke upgrademogelijkheden kunt u uw nieuwe Lara-sterilisator aanpassen aan uw persoonlijke behoeften en voldoen aan de wettelijke vereisten.

Vraag nu een offerte aan