< p>

Onze showroom is ook elke 1e zaterdag van de maand van 9:00 tot 14:00 uur geopend.
mondzorgpraktijk

Alles over de mond, Rotterdam

In opdracht van Daniëlla Jadranski zijn we in het mooie en ‘upcoming’ Kralingen een schitterende mondzorgpraktijk aan het realiseren.

Een kleine maar geheel complete éénkamerpraktijk voorzien van, wachtruimte, receptie, een Qdent S-60 Stand-Alone behandelunit en steriele ruimte.

 

Onderstaande foto’s geven een overzicht van het verloop van dit project. De foto’s staan in chronologische volgorde, hiermee kunt u een goed beeld krijgen van de start tot oplevering.

We zullen geregeld nieuwe afbeeldingen toevoegen en uitleg plaatsen. Mocht u tussentijds meer informatie willen over specifieke onderwerpen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Status werkzaamheden 09-11-2020

Nadat door de huidige maatschappelijke situatie de bouw heel even stil heeft gelegen is er weer volop gas gegeven en is er een hoop gerealiseerd in deze inspirerende ruimtes. De voorbereiding voor de airconditioning is gerealiseerd en klaar voor installatie. 

De wanden op de begane grond zijn inmiddels strak gestuct en fris geschilderd. In het souterain is het geraamte geplaatst voor de sterilisatie ruimte en zit het systeemplafond ook op z’n plek. We gaan nu echt bijna starten met de afbouw.

Status werkzaamheden 07-10-2020

De ruimte is volledig gestript en wordt klaargemaakt voor de realisatie van de nieuwe practische indeling.

Voorzetwanden worden op z’n plek gezet en de eerste voorbereidingen worden getroffen voor de installatie van een volledig nieuwe elektrische installatie.

De eerste fase: bespreking op locatie

Het sterk gedateerde pand is gelegen op absolute toplocatie in Kralingen. Door de gunstige indeling en prettige ruimtes is het een pandje met enorm veel potentie.

Op locatie worden de eerste ideeën besproken en een eerste aanzet voor een plan van aanpak gemaakt.