< p>

mondzorgpraktijk

Alles over de mond, Rotterdam

In opdracht van Daniëlla Jadranski hebben we in het mooie en ‘upcoming’ Kralingen een schitterende mondzorgpraktijk gerealiseerd.

Een kleine maar geheel complete éénkamerpraktijk voorzien van, wachtruimte, receptie, een Qdent S-60 Stand-Alone behandelunit en een steriele ruimte.

Inmiddels is deze praktijk al een tijd naar volle tevredenheid  operabel. De vele complimenten die Daniëlla van haar patiënten ontvangt over de prettige ambiance en de comfortabele behandelstoel zijn voor ons een goed teken van een geslaagde verbouwing.

Onderstaande foto’s geven een overzicht van het verloop van dit project. De foto’s staan in chronologische volgorde, hiermee kunt u een goed beeld krijgen van de start tot oplevering.

Naast de fotoserie die tijdens de verbouwing is gemaakt hebben we ook een duidelijke ‘before’ en áfter 3D scan van de praktijk. Een enorme metamorfose met een schitterend resultaat.

Mocht u tussentijds meer informatie willen over specifieke onderwerpen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Hieronder de 3D Scan van de ruimte voorafgaand aan de metamorfose:

Hieronder de opgeleverde situatie van ‘Alles over de Mond’.

Status werkzaamheden 17-12-2020

Inmiddels is de knusse praktijk na een gepaste opening al weer een week volledig operationeel. De Sterilisatieruimte is volledig afgemonteerd en ingericht en alle software draait probleemloos.

De mooie Q-Dent stand alone unit is het mooie middelpunt van deze fijne ruimte. Doordat deze volledig autonoom in gebruik is werkt het erg prettig en is deze eenvoudig de bedienen wanneer het reguliere dagelijks onderhoud moet worden uitgevoerd.

We wensen Daniëlla enorm veel succes met het voeren van haar praktijk. 

Status werkzaamheden 01-12-2020

Wat een verschil met de vorige update. De verlichting is aangelegd en de strakke glazen wanden zijn geplaatst. De pvc vloer is gelegd en netjes afgedekt ter bescherming. De meubels in de steri staan gemonteerd en de aan- en afvoeren zijn aangesloten.

Het strakke behandelmeubel staat op haar plek en de Stand-Alone-Unit, met overigens schitterende kleurstelling, staat centraal in de behandelruimte. Voor deze unit was grof hak- en breekwerk niet nodig omdat deze volledig autonoom in gebruik is.

Status werkzaamheden 09-11-2020

Nadat door de huidige maatschappelijke situatie de bouw heel even stil heeft gelegen is er weer volop gas gegeven en is er een hoop gerealiseerd in deze inspirerende ruimtes. De voorbereiding voor de airconditioning is gerealiseerd en klaar voor installatie. 

De wanden op de begane grond zijn inmiddels strak gestuct en fris geschilderd. In het souterain is het geraamte geplaatst voor de sterilisatie ruimte en zit het systeemplafond ook op z’n plek. We gaan nu echt bijna starten met de afbouw.

Status werkzaamheden 07-10-2020

De ruimte is volledig gestript en wordt klaargemaakt voor de realisatie van de nieuwe practische indeling.

Voorzetwanden worden op z’n plek gezet en de eerste voorbereidingen worden getroffen voor de installatie van een volledig nieuwe elektrische installatie.

De eerste fase: bespreking op locatie

Het sterk gedateerde pand is gelegen op absolute toplocatie in Kralingen. Door de gunstige indeling en prettige ruimtes is het een pandje met enorm veel potentie.

Op locatie worden de eerste ideeën besproken en een eerste aanzet voor een plan van aanpak gemaakt.