< p>

Kliniek Duin & Dael

Tandheelkunde, Orthodontie & Esthetiek

Kliniek Duin & Dael is een unieke, multidisciplinaire kliniek waar tandartsen, mondhygiënisten, een orthodontist én een cosmetisch arts optimaal samenwerken vanuit dezelfde vestiging.

Een vestiging die door E Dental & E Build is verbouwd tot moderne, stijlvolle en ongedwongen  tandheelkundige kliniek.

Het in 1937 door architectenbureau Granpré Molière, Verhagen en Kok uit Rotterdam, in opdracht van het Groene Kruis ontworpen pand word gezien als één van de meest karakteristieke in Wassenaar.

Voorheen vond hier wijkverpleging, kraamverzorging en ziekenverpleging plaats en later heeft het pand dienst gedaan als woonhuis en kantoorpand.

In opdracht van de heer Voorthuis hebben E Dental en E Build dit historische pand weer in ere mogen herstellen. Hiermee heeft het haar maatschappelijke functie weer verkregen. Zo is er een aangename lichte wachtkamer gecreëerd en de donkere muffe kelder is nu een schitterende pantry. De oude kantoorruimtes zijn nu moderne behandelkamers met comfortabele behandelstoelen en Ambidexter behandelunits. De technische ruimte heeft een mooie plek op de benedenverdieping gekregen, is goed uit het zicht maar toch goed bereikbaar.