< p>

Dental 365 Utrecht

In Utrecht, vlak bij de oude binnenstad, achter station Hoog Catharijne heeft Dental365 Spoed Tandarts een nieuwe vestiging geopend.

Het is een hyper moderne ‘state-of-the-art’ 4-kamerpraktijk geworden en is door ons gebouwd volgens de laatste normen en kwaliteitseisen .

Hierboven ziet u een 3D presentatie die we met onze 3D Scanner hebben gemaakt. U kunt zich vrij door deze schitterende praktijk bewegen en ervaren hoe ruimtelijk en compleet de ruimte is.

Onderstaande foto’s geven een overzicht van het verloop van dit project. De foto’s staan in chronologische volgorde, hiermee kunt u een goed beeld krijgen van de start tot oplevering. De bovenste foto’s geven een overzicht van de opgeleverde situatie.

Volledig operationeel!

Status werkzaamheden 27-01-2021

De compleet intern bij ons ontworpen signing is vakkundig geplaatst. Strakke foto’s van de Utrechtse binnenstad geprint op etched glass folie, elke kamer haar eigen keur zorgen voor licht en tegelijk voor privacy.

Ook de signing aan de buitenkant van het pand is door ons verzorgd. Volledig binnen de eisen van de Utrechtse welstand en goed herkenbaar en duidelijk leesbaar vanaf ruime afstand.

Status werkzaamheden 15-12-2020

De loper is van de pvc vloer gehaald en de strakke zwarte kozijnen zijn inmiddels geplaatst. De complete steri is inmiddels ook geinstalleerd en aangesloten. Zo goed als klaar voor oplevering.

De werkelijk schitterende en gebruiksvriendelijke Chirana Easy Ecsite behandelunits worden geplaatst, evenals de beglazing in de kozijnen. De ‘bouwdeuren’ zullen snel plaatsmaken voor de volledig glazen deuren.

Status werkzaamheden 17-11-2020

Afgelopen week is het dak volledig geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking. Ook dat hoort bij de bouw van een moderne praktijk van deze tijd.

De elektrische installatie wordt afgewerkt en alle bekabeling is naar de juiste plek getrokken. Ook zijn nu alle wanden dichtgezet en zijn klaar voor afwerking.

Status werkzaamheden 05-11-2020

Inmiddels is het geraamte van de metalstud wanden geplaatst en al grotendeels afgewerkt. Stukje bij beetje word zichtbaar hoe de indeling er uit gaat komen te zien. 

Ook word nu goed duidelijk wat de grote raampartijen voor invloed hebben op de indeling. Er is bij het ontwerp goed rekening gehouden met de natuurlijke lichtinval.

Status werkzaamheden 19-10-2020

De freeswerkzaamheden voor de diverse aan- en afvoeren zijn uitgevoerd een de eerste voorbereidingen van de elektrische installatie worden voorbereid.

Vele meters kabel en pvc buis worden zorgvuldig geplaatst.

De start van de werkzaamheden

Na de inmeting, de ontwerpfase, diverse voorbereidingen en algehele inspectie en zijn de bouwwerkzaamheden gestart. Na de sloopwerkzaamheden zijn de freesmarkeringen aangebracht. 

Met blauw lijnwerk zijn de plekken van de te plaatsen wanden en de verschillende ruimtes aangegeven. Op deze manier is de toekomstige indeling van de praktijk nu al goed zichtbaar.