< p>

tandartspraktijk

Dental 365 Utrecht

In Utrecht, vlak bij de oude binnenstad, achter station Hoog Catharijne zal binnenkort de nieuwe vestiging van Dental 365 haar deuren openen.

Er word een moderne ‘state-of-the-art’ 4-kamerpraktijk gerealiseerd. Dit gebeurd uiteraard geheel conform de strenge zelfcontrole die we van onze kundige monteurs verwachten.

Onderstaande foto’s geven een overzicht van het verloop van dit project. De foto’s staan in chronologische volgorde, hiermee kunt u een goed beeld krijgen van de start tot oplevering.

We zullen geregeld nieuwe afbeeldingen toevoegen en uitleg plaatsen. Mocht u tussentijds meer informatie willen over specifieke onderwerpen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Status werkzaamheden 17-11-2020

Afgelopen week is het dak volledig geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking. Ook dat hoort bij de bouw van een moderne praktijk van deze tijd.

De elektrische installatie wordt afgewerkt en alle bekabeling is naar de juiste plek getrokken. Ook zijn nu alle wanden dichtgezet en zijn klaar voor afwerking.

Status werkzaamheden 05-11-2020

Inmiddels is het geraamte van de metalstud wanden geplaatst en al grotendeels afgewerkt. Stukje bij beetje word zichtbaar hoe de indeling er uit gaat komen te zien. 

Ook word nu goed duidelijk wat de grote raampartijen voor invloed hebben op de indeling. Er is bij het ontwerp goed rekening gehouden met de natuurlijke lichtinval.

Status werkzaamheden 19-10-2020

De freeswerkzaamheden voor de diverse aan- en afvoeren zijn uitgevoerd een de eerste voorbereidingen van de elektrische installatie worden voorbereid.

Vele meters kabel en pvc buis worden zorgvuldig geplaatst.

De start van de werkzaamheden

Na de inmeting, de ontwerpfase, diverse voorbereidingen en algehele inspectie en zijn de bouwwerkzaamheden gestart. Na de sloopwerkzaamheden zijn de freesmarkeringen aangebracht. 

Met blauw lijnwerk zijn de plekken van de te plaatsen wanden en de verschillende ruimtes aangegeven. Op deze manier is de toekomstige indeling van de praktijk nu al goed zichtbaar.