Een hightech praktijk voor endodontologie

In 2015 kwamen Karim Idzahi en E Dental met elkaar in contact. De endodontoloog was van plan een praktijk te starten in de bollenstreek en wel in het mooie Voorhout. In het centrum werd een geschikte ruimte gevonden die door E Build voortvarend werd verbouwd tot een hightech praktijk voor endodontologie.

Opvallend zijn de 3 bijzonder ruime behandelkamers, bijna 30 m2 per stuk en bomvol high-end dental equipment. De kamers zijn zo ingericht dat de patiënt, voordat de behandeling start, even bijgepraat wordt of wanneer een consult heeft plaatsgevonden de bevindingen en het behandelplan worden besproken. De separate bespreekplek stelt zo de patiënt op zijn of haar gemak en dat is wat Karim graag wil.

Aan high-end dental equipment geen gebrek, operatiemicroscoop, de befaamde Thomas Endo cart en een stoel voorzien van speciale chirurgische hoog vacuüm afzuiging sieren de behandelkamer en vergemakkelijken iedere specialistische behandeling.

De overige inrichting werd gedicteerd door Karims passie, Amerika. Dit komt onder andere tot uiting in het ontwerp van de wachtruimte en de balie en de gebruikte accessoires zoals een Jack Daniels whisky vat.

Klik HIER om naar de website van de Praktijk voor Endodontie Bollenstreek te gaan.

Een seperate bespreekplek stelt de patiënt op zijn of haar gemak