We zijn op zoek naar jou!

We hebben het druk! Hierom zijn we regelmatig op zoek naar goede, gedreven en vooral enthousiaste mensen. Wil je bij ons komen werken? Kijk hieronder of er voor jou een geschikte vacature open staat.

Werken bij E Dental betekent werken bij een serieuze partij waar werken en plezier in goede balans staan.

Samen bouwen we aan het mooie merk dat E Dental momenteel al is. Zowel voor onze klanten en opdrachtgevers als voor onszelf. Bouw je met ons mee? Zie hieronder of we voor jou een geschikte functie hebben. Staat jouw ideale functie er niet tussen maar denk je toch dat juist jij die waardevolle persoon bent waar wij al lang op zitten te wachten? Neem gewoon contact met ons op en vraag naar Hein Vrins. Overtuig hem en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega.

Over E Dental:
E Dental is een middelgroot, professioneel ‘Dental depot’ voor tandheelkundige apparatuur. We leveren de apparatuur welke vast geïnstalleerd wordt in een tandartspraktijk. Natuurlijk moet deze apparatuur deskundig worden geïnstalleerd en onderhouden en dat doen wij met onze eigen technische dienst. De sfeer binnen E Dental is informeel, nuchter en professioneel. We gaan voor kwaliteit van het hoogste niveau en verwachten dit ook van jou.

Omdat we altijd willen verbeteren hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers middels training en opleiding.

Junior Service Monteur

Ons technische team van 7 gedreven en professionele toppers heeft het druk en is daarom op zoek naar jou!

Als Junior Service Monteur bieden we je een volledige opleiding tot zelfstandig vakman. Je zult straks de meest complexe storingen weten te verhelpen. Je zult verantwoordelijk worden voor uitvoeren van werkzaamheden aan dentale systemen.

Denk hierbij aan de installatie, preventief onderhoud en reparatie van behandelstoelen, apparatuur voor sterilisatie en complete technische ruimtes in tandartspraktijken.

Je werkt aan medische apparatuur en dat vraagt om een gezonde mate van verantwoordelijkheid. Daarnaast is klantcontact ook een belangrijk onderdeel van jouw werk. Jij bent namelijk het visitekaartje van ons bedrijf en dus communicatief sterk. Je kunt rekenen op een uitdagende functie in een toffe, professionele en groeiende onderneming.

Wat wij vragen:
Je bent representatief, een teamplayer, enthousiast en hebt affiniteit met techniek. Je het een rijbewijs en woont bij voorkeur in de regio Drechtsteden/Rotterdam. In principe is deze functie voor 40 uur maar minder is bespreekbaar.

Wat wij bieden:
Bij E Dental kun je rekenen op een leuke en veelzijdige baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Je krijgt een bus van de zaak, een ruime inwerkperiode en een passende opleiding. Je krijgt bij ons echt de kansen, mogelijkheden en ondersteuning om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Een leuk extraatje: de gezellige groep leuke collega’s krijg je er gratis bij.

Medior Service Monteur

Voor ons technische team van 7 gedreven en professionele toppers zijn we op zoek naar jou!

Je zult, na een inwerkperiode, de verantwoordelijkheid krijgen voor het uitvoeren van werkzaamheden aan een grote diversiteit aan dentale systemen. Denk hierbij aan de installatie van behandelstoelen, digitale röntgen systemen, apparatuur voor sterilisatie en complete technische ruimtes in tandartspraktijken. Ook houd jij je in deze functie bezig met preventief onderhoud en het verhelpen van storingen.

Je zult werken aan zeer hoogwaardige medische apparatuur, dus een hoge mate van verantwoordelijkheid een must. Daarnaast is klantcontact een belangrijk onderdeel van jouw werk, jij bent namelijk ook het visitekaartje van ons bedrijf en dus communicatief sterk. Je kunt rekenen op een uitdagende functie in een dynamische, professionele onderneming met alle ruimte voor groei.

Wat wij vragen:
Je bent representatief, uiterst secuur en super gemotiveerd. Je hebt een afgeronde technische opleiding en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke servicefunctie in de fijne elektromechanica. Je hebt affiniteit met IT, bent in het bezit van een rijbewijs en woont bij voorkeur in regio Drechtsteden/Rotterdam. In principe is deze functie voor 40 uur maar minder is bespreekbaar.

Wat wij bieden:
Bij E Dental kun je rekenen op een leuke en veelzijdige functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Je krijgt de beschikking over een bus van de zaak, een ruime inwerkperiode en de mogelijkheid om jezelf verder op te leiden.

Een gezellige groep gedreven collega’s krijg je er extra bij.

Senior Service Monteur

Ons technische team van 7 gedreven en professionele toppers heeft behoefte aan versterking met een flinke dosis ervaring en is daarom op zoek naar jou!

Je bent een zeer ervaren, kundige en zelfstandige vakman die de meest complexe storingen weet te verhelpen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig of in teamverband uitvoeren van werkzaamheden aan verschillende dentale systemen. Denk hierbij aan de installatie en het onderhoud van behandelunits, digitale röntgen systemen, apparatuur voor sterilisatie en complete technische ruimtes in tandartspraktijken. Ook houd jij je in deze functie bezig met preventief onderhoud en wil je graag je ruime kennis delen met je collega’s.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform strikte regelgeving en vraagt om de zeer hoge mate van verantwoordelijkheid die jij hebt. Klantcontact is ook een belangrijk onderdeel van jouw werk, jij bent namelijk het visitekaartje van ons bedrijf en dus communicatief sterk. Je kunt rekenen op een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een dynamische, professionele en groeiende onderneming.

Wat wij vragen:
Je bent zeer ervaren en bekend met medische apparatuur en de bijbehorende wet- en regelgeving. Je brengt een hoop kennis mee, bent ambitieus, zeer secuur, uiterst proactief en goed in staat om je kennis over te dragen. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs en woon je bij voorkeur in regio Drechtsteden/Rotterdam. In principe is deze functie voor 40 uur maar minder is wel bespreekbaar.

Wat wij bieden:
Bij E Dental kun je rekenen op een uitdagende veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Je krijgt de beschikking over een bus van de zaak en de mogelijkheid om in overleg je werkzaamheden zelf in te delen en (deels) vanuit huis te werken. Een gezellige groep gedreven collega’s krijg je er extra bij.

Interesse in een functie bij E Dental? Neem dan contact op met Hein Vrins!

Mail Hein

Bekijk onze vacatures