Over ons

Al bijna 20 jaar uw partner

Vanaf een zolderkamer zijn de twee tandartszoons Lennard en Richard Leenheer in mei 2000 de onderneming E Dental gestart. In eerste instantie gericht op installatie en verkoop van Air Abrasion apparatuur is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 22 medewerkers verdeelde over een hoofdvestiging in Alblasserdam en een nevenvestiging in Groningen.

E Dental is een totaalaanbieder op het vlak van apparatuur, meubilair, ontwerp, advies, ergonomie, logistiek, infra-structuur, technische service, financiering, software,wet en regelgeving.

Flexibel
E Dental is flexibel en denkt met u mee, zo worden er regelmatig units geheel aangepast om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen. Natuurlijk is niet alles haalbaar maar door creatief te denken en doorzettingsvermogen hebben wij menig klant blij verrast met een oplossing die bij geen ander bedrijf mogelijk was.

De medewerkers van E Dental kenmerken zich door flexibiliteit en gedrevenheid. Iedereen is binnen zijn of haar afdeling multifunctioneel inzetbaar is.  Zo zijn onze vertegenwoordigers, naast advisering over aan te kopen apparatuur, volledig in staat een complete 3D indeling van uw praktijk te maken zonder dat u (dure) architecten of binnenhuisarchitecten  hoeft in te schakelen.

Multifunctioneel
E Dental doet meer dan verkoop, installatie en onderhoud aan uw apparatuur. Dochteronderneming E Build (ver)bouwt complete praktijken van A tot Z. Na het definitief ontwerp komen de medewerkers van E Build bij u in huis om tot in detail te praten over materiaalgebruik, klimaatbeheersing, verlichting, isolatie en afwerkingsniveau. E Build regelt uw verbouwing.

Op gebied van digitale diagnostiek staat E Dental haar mannetje. Onze IT afdeling installeert en onderhoud uw digitale röntgenapparatuur, integreert software en adviseert u over computer hard en software. Tevens verzorgen zij alle werkzaamheden in het kader van de Kern Energie Wetgeving.

Totaal Inrichting

Wij richten uw (droom) praktijk in met al uw apparatuur en hebben tevens een eigen bouwafdeling die volledig in eigen beheer uw project realiseert  

>>>

Equipment

Bekijk ons complete productoverzicht voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen. Ook maatwerk is mogelijk  

>>>

Diagnostiek

Van sensor tot compleet Cone-Beam CT apparaat, E Dental heeft het, inclusief bijbehorende software en dienst- verlening 

>>>

Georganiseerde iQual avond?

Wilt u een leuke en volledig verzorgde bijeenkomst organiseren voor uw iQual groep, studieclub of waarnemers- groep    

>>>

X

Abonneer u op onze nieuwsbrief

 
Scroll To Top