< p>

Equipment

De aanschaf van dentale apparatuur is vaak het resultaat van een zorgvuldige afweging. Als gespecialiseerde dentale groothandel kunnen wij u optimaal adviseren over de oplossing die perfect aansluit bij uw wensen, mogelijkheden en budget.

Compleet assortiment

E Dental biedt een compleet assortiment dentale apparatuur in verschillende prijsklassen. Uiteraard bieden wij behandelstoelen in verschillende behandelconcepten, (zweep, hangslang cart). Maar ook digitale röntgen apparatuur en alle apparatuur die u nodig heeft voor een effectieve reiniging van uw instrumenten zoals thermodesinfectoren en autoclaven. Daarnaast bieden wij betrouwbare apparatuur voor de technische ruimte zoals watersystemen, compressoren en afzuigmotoren.

Gespecialiseerd

Omdat wij ons uitsluitend bezig houden met apparatuur weten wij alles over de apparatuur die we verkopen. Hierdoor zijn we als geen ander in staat om u deskundig te adviseren over de beste oplossing voor uw praktijk rekening houdend met uw wensen en met respect voor uw budget.

Betaalbaar

Wij zijn van mening dat een gezond rendement van uw praktijk begint met verstandige investeringen. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor kwalitatief uitstekende producten. Dankzij onze ervaring hebben wij ook onze eigen productlijn opgezet van uitgekiende betaalbare Focus behandelconcepten.

Onze showroom is iedere eerste zaterdag van de maand geopend van 09:00 tot 14:00

5 juni - 3 juli - 7 augustus - 4 september - 2 oktober

Persoonlijk advies

Myrte Adriaanse​

Myrte Adriaanse​

Verkoop

toon de blokken hulp

Filter op categorie

Filter op merk

Filter op apparaat

Filter op branche

Filter op kamer