Superieure beeldkwaliteit met een lage stralingsdosis

Optimale beeldweergave

De Veraviewepocs 2D CP is een ‘State-of-the-Art’ digitaal OPT & RSP apparaat dat volledig aan de hoogste klinische verwachtingen en eisen voldoet. Opnamen gemaakt met dit apparaat zijn altijd scherp en van extreem hoge diagnostische waarde. De opnamen zijn zo scherp dat zelfs cariësdiagnostiek geen probleem is.

Snelle RSP
De Veraviewepocs 2D CP is uitgerust met een gemakkelijk in te stellen RSP. In slechts enkele seconden maakt u een perfecte RSP die een goede diagnose mogelijk maakt. De Veraviewepocs 2D CP is, indien gewenst, ook zonder RSP leverbaar.

Multifunctioneel inzetbaar

De Veraviewepocs 2D CP is met zijn 13 verschillende opnamemogelijkheden een ware alleskunner en daardoor multifunctioneel inzetbaar. Ook aan verschillende resoluties is gedacht. U kunt namelijk kiezen uit de standaard of Super High-Resolution Modus.

Auto Focus

Het apparaat is voorzien van autofocus. Een licht sensor meet de afstand tot de front elementen van de patiënt waarna de afstand automatisch wordt gecorrigeerd. Dit verzekert u van de beste patiëntpositionering ooit.

Auto Exposure

Een geïntegreerde sensor bepaalt gedurende de gehele opname de hoeveelheid straling die door de patiënt de sensor bereikt. De processor gebruikt deze informatie vervolgens om constant (real-time) het voltage en de stroomsterkte bij te stellen.

Dankzij deze geavanceerder techniek wordt enerzijds uw patiënt minimaal belast (ALARA principe) en wordt anderzijds een hoge, constante beeldkwaliteit verkregen. Op deze manier kan ook een medewerker met minder ervaring toch een perfecte opname maken.

Ultra lage stralingsdosis

De Morita Veraviewepocs 2D CP kent twee opnamestanden. Eén stand waarin in 7,4 seconden een volledige panoramische opname van goede kwaliteit wordt gemaakt en de superresolutiestand waarin in 16 seconden een volledige opname wordt gemaakt met nog meer detail.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle diagnostische apparatuur.

Van standaard OPT tot overzichtelijke TMJ opnames

Heeft interesse in één of meerdere röntgenoplossingen?