Echt superscherp tot in het laatste detail

Nu met 3 jaar garantie!

De Veraview 3D X800: absoluut de beste

Een betrouwbare diagnose vereist een perfecte (3D) opname. Alleen de werkelijkheid moet zichtbaar zijn. De compleet nieuwe en innovatieve Morita X 800 biedt u de hoogste beeldkwaliteit met heldere structuren, minimale ruis en minimale artefacten.

De Veraview 3D X800 is multifunctioneel door 2D en 3D mogelijkheden. Naast uitgebreide en vernieuwende OPT & RSP functies biedt de Veraview 3D X800 o.a. ook een true bitewing modus én een breed scala aan 3D opname velden.

Optimaal opnamegebied

Met name de 3D opnames blijken veel beter positioneerbaar met een face-to-face positionering. U ziet exact de regio en weet dus zeker dat u het juiste gebied (en niet meer dan nodig) in uw opname betrekt.

Bovendien communiceert u direct met de patiënt, dat werkt voor zowel u als uw patiënt wel zo prettig.

(Ultra) High-Res opnames

De speciale High-Res modus zorgt voor haarscherpe beelden met een voxel grootte van 80 μm en 2.5 lijnparen per mm.

Specificaties waar onder andere endontologen naar uitkijken.

Het intuïtieve touchscreen geeft alle parameters overzichtelijk weer en maakt aanpassing ervan zeer eenvoudig.

Reduceer de stralingsdosis met de innovatieve 3D Reuleaux FOV

Deze gepatenteerde technologie van Morita maakt gebruik van een unieke 3D Reuleaux Full Arch FOV. Hiermee wordt de gebruikelijke cilinder vervangen door een bolle driehoeksvorm.

Door meer aan te sluiten bij de natuurlijke tandboogvorm van de kaak minimaliseert u de stralingsdosis en sluit u de gebieden buiten het interessegebied uit. Dit maakt een volledige scan van de boven en/of de onderkaak mogelijk zonder onnodige dosis.

Voor elk type afbeelding (OPT, RSP of 3D) bestaat een aparte layout.

Small, Medium & Large

De Veraview 3D X800 is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen en elke uitvoering kan worden uitgevoerd met of zonder een RSP module.

Op deze manier kunt u de Veraview 3D X800 configureren naar uw eigen behoefte of specialisatie. Zo volstaat de small uitvoering voor endo diagnostiek en heeft een kaakchirurg vaak behoefte aan een groter FOV.

Auto Exposure

Een geïntegreerde sensor bepaalt gedurende de gehele opname de hoeveelheid straling die door de patiënt de sensor bereikt. De processor gebruikt deze informatie vervolgens om constant (real-time) het voltage en de stroomsterkte bij te stellen.

Dankzij deze geavanceerder techniek wordt enerzijds uw patiënt minimaal belast (ALARA principe) en wordt anderzijds een hoge, constante beeldkwaliteit verkregen. Op deze manier kan ook een medewerker met minder ervaring toch een perfecte opname maken.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle diagnostische apparatuur.

Heeft u interesse in één van onze röntgenapparaten?