Intuïtieve bediening middels overzichtelijk touchscreen

Betaalbaar en accuraat

De nieuwe Veraview 3D X700 van Morita is een multifunctioneel 2D en 3D röntgenapparaat voorzien van de laatste technische ontwikkelingen. Dit model is een doorontwikkeling op de succesvolle CP-80 en CP-40 modellen van Morita welke reeds vanaf 2003 op de markt zijn.

Alle Veraview(epocs) modellen beschikken over functionaliteit en kennis van de in 2001 gelanceerd 3D Accuitomo.

3D Reuleaux Full Arch FOV

Deze gepatenteerde technologie van Morita maakt gebruik van een unieke 3D Reuleaux Full Arch FOV. Hiermee wordt de gebruikelijke cilinder vervangen door een bolle driehoeksvorm.

Door meer aan te sluiten bij de natuurlijke tandboogvorm van de kaak minimaliseert u de stralingsdosis en sluit u de gebieden buiten het interessegebied uit. Dit maakt een volledige scan van de boven en/of de onderkaak mogelijk zonder onnodige dosis.

Een ruime variëteit aan Fields of View

De Morita Veraview X700 3D bied de keuze tussen 6 verschillende FOV’s, van Ø 40 x H 40 mm tot Ø 100 x H 80 mm. Elk voor een specifieke diagnose behoefte.

Auto Exposure

Een geïntegreerde sensor bepaalt gedurende de gehele opname de hoeveelheid straling die door de patiënt de sensor bereikt. De processor gebruikt deze informatie vervolgens om constant (real-time) het voltage en de stroomsterkte bij te stellen.

Dankzij deze geavanceerder techniek wordt enerzijds uw patiënt minimaal belast (ALARA principe) en wordt anderzijds een hoge, constante beeldkwaliteit verkregen. Op deze manier kan ook een medewerker met minder ervaring toch een perfecte opname maken.

Intuïtieve bediening middels touchscreen

Het intuïtieve touchscreen geeft alle parameters overzichtelijk weer en maakt aanpassing ervan zeer eenvoudig. Voor elk type afbeelding (OPT, RSP of 3D) bestaat een aparte layout.

Auto Focus

De Morita Veraview X700 is voorzien van autofocus.

Een licht sensor meet de afstand tot de front elementen van de patiënt waarna de afstand automatisch wordt gecorrigeerd. Dit verzekert u van de beste patiëntpositionering ooit.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle diagnostische apparatuur.

Wilt u meer informatie over ons röntgenassortiment aanvragen?