ImageLevel expert in beeldvormingssoftware!

Mediadent v8 is de volgende generatie software voor medische beeldvorming. Het is een universeel programma dat de meeste digitale beeldvormingssystemen (panoramische toestellen, sensoren, fosforplaat scanners, intra-orale camera’s…) aanstuurt en met de nieuwe real-time filtering kan u de kwaliteit van de radiografieën aanzienlijk en snel verbeteren, zelfs als ze onderbelicht zijn.

Vanuit de nieuwe Mediadent v8 kunt u ook 3D beelden te bekijken.

Mediadent voor tandartsen

Met een directe link naar uw patiëntenbeheersystemen, maakt Mediadent v8 het mogelijk om al uw beelden direct aan patiënten toe te wijzen. Het zoeken naar beelden behoort tot het verleden. De naadloze integratie met verschillende digitale systemen betekent dat u niet gebonden bent aan één hardware leverancier bij het uitbreiden van uw configuratie.

Mediadent v8, een state of the art universeel programma voor medische beeldvorming, is ontwikkeld door ImageLevel (door Corilus NV) in nauwe samenwerking met diverse tandheelkundige specialisten.

State of the art beeldvormingssoftware

Mediadent v8 is de volgende generatie software voor tandheelkundige beeldvorming. Het is een universeel programma, compatibel met de meeste tandheelkundige beeldvormingssystemen (panoramische toestellen, sensoren, fosforplaat scanners, intra-orale camera’s…) dat digitale en gedigitaliseerde beelden visualiseert en verwerkt. Met de nieuwe real-time filtering kunt u de kwaliteit van röntgenfoto’s aanzienlijk en snel verbeteren, zelfs als ze onderbelicht zijn. Vanuit Mediadent v8 bent u ook in staat om 3D beelden te bekijken.

Met een directe link naar uw patiënt management systemen, maakt Mediadent v8 het mogelijk om al uw beelden direct aan uw patiënten toe te wijzen. Het zoeken naar patiëntenbeelden behoort tot het verleden.