De Acteon X-Mind Prime 2: Easy is the new smart!

Eenvoudige toegang Effectieve workflow

De X-Mind Prime 2 3D is een hoogwaardig digitaal extra oraal röntgenapparaat. Een stijlvol vormgegeven machine met de state-of-the-art technologie uit de laatste generatie van het Franse kwaliteitsmerk Acteon.

Degelijke hardware, slimme software en een snelle diagnose.
De kwaliteit van diagnoses is een zeer belangrijk punt binnen de dentale workflow. Met de X-Mind Prime 2 3D, welke overigens ook met Ceph verkrijgbaar is, heeft u een zeer snelle en effectieve oplossing voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Ga optimaal om met uw tijd.

De X-Mind Prime 3D is uitgerust met AIS 5 en de innovatieve CM Suite technologie. Hiermee kunt u altijd rekenen op een consistente en veilige workflow en een effectieve en tijdbesparende werkwijze binnen uw data management.

De moderne en gebruikersvriendelijke interface van de AIS 5 software begeleid u stap voor stap door uw werkzaamheden. Hiermee reduceert u mogelijke fouten drastisch en integreert u extra efficiëntie binnen uw dagelijkse praktijkvoering.

Optimale controle en contact met uw patïent door de face-to-face positie

De Acteon X-Mind Prime 2 wordt geleverd inclusief overzichtelijke en intuïtieve besturingssoftware.

Geplaatst aan de wand en uitermate compact.

De strakke vormgeving zorgt voor de oogstrelende looks van dit 3D röntgenapparaat. De minimale afmetingen, gecombineerd met de plaatsing aan de wand zorgen ervoor dat de X-Mind Prime 2 in nagenoeg iedere ruimte te plaatsen is.

De face-to-face plaatsing van de patiënt zorgen voor optimale controle en communicatie met uw patïent.

Onder de mooie buitenkant zit de compleet vernieuwde en doorontwikkelde technologie met de kwaliteit die u van Acteon mag verwachten.

Wilt u dit apparaat in het echt komen bewonderen en een uitgebreide demonstratie krijgen? De X-Mind Prime 2 hangt demonstratieklaar in onze gezellige showroom. U bent van harte welkom.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle diagnostische apparatuur.

Wilt u meer informatie over ons röntgenassortiment aanvragen?