De Chirana EASY Excite: Scherp geprijsd en erg compleet

Er zijn geen concessies gedaan aan kwaliteit en opties

De Chirana EASY Excite is een scherp geprijsde maar erg complete behandelunit zonder concessies te doen aan kwaliteit, vormgeving en opties.

Deze slank vormgegeven behandelunit is geschikt voor zowel de tandarts als de mondhygiënist en is net als de overige units betrouwbaar en gemakkelijk te onderhouden.

De naadloze stijlvolle behandelstoel is eenvoudig te reinigen en biedt een zeer hoge mate van comfort, wat een essentieel aspect is van de beleving van de patiënt.

Standaard geheel compleet … zelfs de basis. De Easy line biedt vanaf de basis al een complete behandelunit. De unit is standaard uitgevoerd met 3 instrumenten, uit te breiden met twee optiepakketten en hiernaast losse upgrade mogelijkheden.

Deze verrassend scherp geprijsde behandelunit is uitgerust met louter kwaliteits componenten van onder meer Dürr Dental, EMS, Bien Air, Satelec en andere fabrikanten. De EASY Excite is maximaal uit te rusten met vijf instrumenten en leverbaar in zweep- , hangslang-  en cartuitvoering.

Gewoon aan te sluiten op uw bestaande leidingwerk

Omdat de Chirana EASY Excite is uitgevoerd met een universele stoelvoet wordt deze gemakkelijk op bestaand leidingwerk aangesloten.

Naar wens kan de slanke unitzuil zowel met als zonder spittoon uitgevoerd worden. Deze slanke vormgeving neemt de minimale ruimte in beslag en biedt daardoor ook optimale ruimte voor behandelaar en assistent.

Optioneel kan ook gemakkelijk een bijpassende  monitor arm of een handige extra tablet geplaatst worden.

Overzichtelijke en strak vormgegeven tiptoetsbediening binnen handbereik.

Standaard al heel compleet uitgerust

De EASY line biedt voor zowel de zweep, hangslang als cart variant een overzichtelijk instrumentplateau dat bovendien glad is afgewerkt en daardoor makkelijk is te reinigen.

Het bedieningselement biedt onder andere directe toegang tot functies als toerental instelling, spray instelling en rotatie richting. De EASY line biedt precies de instelmogelijkheden die u mag verwachten van een behandelunit. Liever instellen met een hygiënisch touch screen? Geen probleem ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De slanke zwepen of hangslangen zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. Naast ultieme bewegingsvrijheid geven de instrumenten bij de zweepvariant superieure balans. De instrumenten hangen altijd onder de ideale hoek waardoor u snel en ergonomisch kunt werken.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle behandelunits.

De EASY Excite: in verschillende uitvoeringen leverbaar

Wilt u meer informatie over behandelunits aanvragen?