De Chirana EASY Expose: Een unit met een luchtig karakter

Geen concessies aan kwaliteit en opties

 

De Expose geeft behandelaar en assistent een ruime plek met voldoende beenruimte. De ‘zwevende’ stoel geeft de unit een luchtig karakter, de ovale vorm van de unitzuil komt terug in het armsysteem en de kappen.

Een evenwichtig en degelijk design karakteriseren de Expose. De unit kan op de traditionele wijze worden gebruikt, instrumenten na afloop naar het voeteneinde maar ook op de Scandinavische wijze, instrumenten naar de assistent na afloop van de behandeling. Die flexibiliteit maakt de Expose een echte allemans vriend.

Standaard geheel compleet … zelfs de basis. De Easy line biedt vanaf de basis al een complete behandelunit. De unit is standaard uitgevoerd met 3 instrumenten, uit te breiden met twee optiepakketten en hiernaast losse upgrade mogelijkheden.

Deze verrassend scherp geprijsde behandelunit is uitgerust met louter kwaliteits componenten van onder meer Dürr Dental, EMS, Bien Air, Satelec en andere fabrikanten. De EASY Expose is maximaal uit te rusten met vijf instrumenten en leverbaar in zweep- , hangslang-  en cartuitvoering.

Flexibiliteit maakt de Expose een échte allemans vriend!

Het ergonomische armsysteem kan volledig over de unitzuil naar de assistent zijde verplaatst worden waardoor reiniging van de instrumentbrug efficiënt kan worden uitgevoerd en het in / uitstappen van de patiënt zeer gemakkelijk gaat.

De zwevende behandelstoel zorgt voor een ruimtelijk effect en maximale bewegingsvrijheid voor de behandelaar.

Het in hoogte verstelbare afzuigconsole is gemakkelijk in elke positie te manoeuvreren.

De unitzuil kan zowel met als zonder spittoon uitgevoerd worden.

Overzichtelijke en strak vormgegeven tiptoetsbediening binnen handbereik.

Standaard al heel compleet uitgerust

 

De EASY line biedt voor zowel de zweep, hangslang als cart variant een overzichtelijk instrumentplateau dat bovendien glad is afgewerkt en daardoor makkelijk is te reinigen.

Het bedieningselement biedt onder andere directe toegang tot functies als toerental instelling, spray instelling en rotatie richting. De EASY line biedt precies de instelmogelijkheden die u mag verwachten van een behandelunit. Liever instellen met een hygiënisch touch screen? Geen probleem ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De slanke zwepen of hangslangen zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren. Naast ultieme bewegingsvrijheid geven de instrumenten bij de zweepvariant superieure balans. De instrumenten hangen altijd onder de ideale hoek waardoor u snel en ergonomisch kunt werken.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan alle behandelunits.

Wilt u meer informatie over behandelunits aanvragen?