Ultra compact, snel en extreem gebruiksvriendelijk

Gemakkelijke bediening

De Morita Veraview IC-5 HD is uiterst eenvoudig in te stellen zodat u in 1 keer de juiste opname maakt. Het lichtvizier helpt bij het juist positioneren van de patient en het overzichtelijke bedieningspaneel zorgt dat u altijd eenvoudig de juiste instelling kan kiezen.

Ultra compact
De Morita IC5 neemt heel weinig ruimte in beslag. Dankzij de standaard voet kan het apparaat vrijstaand worden geplaatst. Wel verdient het (in verband met de stralingshygiëne) de voorkeur om hiervoor een aparte afgeschermde ruimte te creëren.

Auto -Exposure

Een geïntegreerde sensor bepaalt gedurende de gehele opname de hoeveelheid straling die door de patiënt de sensor bereikt. De processor gebruikt deze informatie vervolgens om constant (real-time) het voltage en de stroomsterkte bij te stellen.

Dankzij deze geavanceerder techniek wordt enerzijds uw patiënt minimaal belast (ALARA principe) en wordt anderzijds een hoge, constante beeldkwaliteit verkregen. Op deze manier kan ook een medewerker met minder ervaring toch een perfecte opname maken.

Uitermate snel
Met een opnametijd van slechts 5,5 seconden is de IC-5 de sprinter onder de digitale röntgenapparatuur. Zelfs binnen deze tijd levert hij zeer snel scherpe, gedetailleerde digitale foto’s met hoge resolutie voor een goede diagnose. In de kinderstand zelfs in slechts 4,7 seconden.

Minimale dosis
Omdat de Morita Veraview IC-5 de opnames binnen een extreem korte tijd weet te produceren heeft dit uiteraard effect op de dosis. Vooral de combinatie van de Auto-Exposure en de minimale snelheid van de IC-5 wordt beperken de dosis aanzienlijk.

Van standaard OPT tot overzichtelijke TMJ opnames