Echt superscherp tot in het laatste detail

Nu met 3 jaar garantie!

De Veraview 3D X800: absoluut de beste

Een betrouwbare diagnose vereist een perfecte (3D) opname. Alleen de werkelijkheid moet zichtbaar zijn. De compleet nieuwe en innovatieve Morita X 800 biedt u de hoogste beeldkwaliteit met heldere structuren, minimale ruis en minimale artefacten.

De Veraview 3D X800 is multifunctioneel door 2D en 3D mogelijkheden. Naast uitgebreide en vernieuwende OPT & RSP functies biedt de Veraview 3D X800 o.a. ook een true bitewing modus én een breed scala aan 3D opname velden.

Auto Exposure

Een geïntegreerde sensor bepaalt gedurende de gehele opname de hoeveelheid straling die door de patiënt de sensor bereikt. De processor gebruikt deze informatie vervolgens om constant (real-time) het voltage en de stroomsterkte bij te stellen.

Dankzij deze geavanceerder techniek wordt enerzijds uw patiënt minimaal belast (ALARA principe) en wordt anderzijds een hoge, constante beeldkwaliteit verkregen. Op deze manier kan ook een medewerker met minder ervaring toch een perfecte opname maken.

Auto Focus

Het apparaat is voorzien van autofocus. Een licht sensor meet de afstand tot de front elementen van de patiënt waarna de afstand automatisch wordt gecorrigeerd. Dit verzekert u van de beste patiëntpositionering ooit.

Intuïtieve bediening middels touchscreen

Het intuïtieve touchscreen geeft alle parameters overzichtelijk weer en maakt aanpassing ervan zeer eenvoudig. Voor elk type afbeelding (OPT, RSP of 3D) bestaat een aparte layout.